_Mother_ Kubraakgn0 yok yapmadım 5 tane test almıştım hepsine adet öncesi bitirdim 😂😂 alim mi ki umut varmıdır acaba 😂
Neva_aydn _Mother_ ay hadi hayırlısı inşallah yerlesmedir Yaa ama yinede umut etme biliyorsun benimde öyle oldu ama gebelik çıkmadı yani yanlış anlama hayal kırıklığı çok kötü yaşama diye diyorum
_Mother_ Neva_aydn aynen hayal kırıklığı çok kötü tabiki bilmiyorum yaa gebelik yoktur bence ama yine de bakim bir test eşim nöbetçi eczane den alırsa yaparım 😂
_Mother_ Ayselcanpolat yani bence adet kanamasıydı gebelik olduğunu düşünmüyorum yoğunluk olarak fazla değildi ben ped rahatsız ettiği için sık değiştiriyorum o yüzden şu kadar doluluk diyemem ama dün geceden beri yoğun bir kanama yok ilk günde baya canlı bir kırmızıydı bu arada pıhtı falan hiç yoktu sadece normal kanama
_Mother_ Ayselcanpolat ama şöyle söyleyeyim normalde benim ilk gün başlar 2. Gün yoğun olur 3 ve 4 yoğunluk azalır 5. Gün duş alırdım bu defa sabah 7 de uyandığımda çok açık kırmızı renkte başlamıştı direk o gün normal devam etti 23 ü 24 de yoğunluk azalmıştı saat 10 dan sonra azalmaya başladı 1.5 gün falan sürmüş oldu yani sadece lekelenme şuan
Neva_aydn _Mother_ benimde öyle oldu ilk gün açık pembe renkte akıntıyla geldi sonra sadece peçete hafif hafif pede geliyordu ama üç dört su damlası gibi sadece peçete de görüyordum ben onu ama şuan gebelik yok
Neva_aydn _Mother_ ama inşallah senin var belki stres yapıyorsundur ondanda olmuş olabilir benim genelde öyle oluyor
_Mother_ Neva_aydn kız aslind ahic stres yok ama anlamadım ben adet dönemi hiç ağrı sancı olmaz şuan sen diyordun yaa yerimde duramıyorum karnım ve belim o şekilde
Neva_aydn Kızlar ben hala adet olmadım akintimda yavaşladı ama doktor bana vajinal fitil verdi Exagyn tablet dün gece kullandım bir hafta boyunca kullanicam sizce nasıl bir ilaç enfeksiyonu falan giderirmi
Neva_aydn Neva_aydn birde idrar yolu enfeksiyonum olduğu için hamile kalamiyormusum hippurin diye bir ilaç daha verdi enfeksiyon için
_Mother_ Neva_aydn ben hiç kullanmadım canım bilmiyom ama inşallah işe yarar sende güzel haberlerle gelirsin bizlere