Neva_aydn _Mother_ aynen tutuyormuş öyle bencede yapın ben ilk defa yaptım bu ay yaptım tuttu mu hayır 0.3 çıktı beta inşallah geç döllenmedir benim
_Mother_ Neva_aydn inşallah ama 0.3 zor canım yükselmesi benim bir ay 2.8 di yükselmedi bence sen dediğim şekilde yap önce gidip iyi bir kontrol den geç sen geçen özel hastaneye gitmiştin yaa orda kontrol hakkın vardır şuan değerlendir bence
Kubraakgn0 @_Mother_ @Neva_aydn @Ayselcanpolat Kızlar dayanamadım test yaptım birdaha dahada koyulaşmış sanki ağlamadan duramuyorum 🥹🥹
Neva_aydn Kubraakgn0 ayyy evettt 🥰🥰 hayırlı olsun gülüm inşallah sağlıklı bir gebelik olur bence vakit kaybetmeden gidip kan ver düzenli güzel yükselişi görürsün inşallah
_Mother_ Kubraakgn0 yaaaa canım benim ağla kizz 😂 tutma içinde mutluluk gözyaşları bunlar maşallah rabbim sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
_Mother_ Ayselcanpolat kızlar adet oldum ben ama bu ay sevindim bu duruma rahim kendini artık hazırlamıştır umarım çünkü korunmayı bıraktığım dan beri hep düzensiz olmuştu 35 36 40 günü bulduğu bile olmuştu 30 gün sonra oldum eskisi gibi aynı rabbim bu ay bizlerede nasip eder inşallah 😇🥰 ama birşey soracağım affınıza sığınarak normal de hep ilk önce kahverengi leke gelir birkaç saat sonra sökülürdü bu defa eşimle birkikte olduktan sonra açık kırmızı şekilde oldu tetiklendi mi acaba _Mother_ Kubraakgn0