Asligulcakirr _Mother_ oy kuzum benim çok geçmiş olsun ama demek ki hamile kalabiliyorsun bu güzel bi başlangıç en azından iyi düşünelim iyi olsun 💞 ay ben de ağustostan beri kullanıyorum folik asit patlaması yaşamam inşallah
_Mother_ Asligulcakirr yok canım folik asit vücutta depolanmıyor zaten sadece ben çok yüksek dozda alıyorum 🥹 aynen çok şükür gebe kalabiliyorum 1 kürtaj var kürtaj sonrası işte saglikli kızım oldu 3 yaşına girecek rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Asligulcakirr Neva_aydn sonunda muhteşem Salı oldu bizi de haberdar et hayırlı haberler alırsın inşallah heyecanla bekliyoruz
_Mother_ Ayselcanpolat canım adet olmadan önce böyle kasıklarında yumurtalıklarını hissetme duru oldu mu sanki birşey varmış gibi orda
Neva_aydn Ayselcanpolat hiç Bir sorun yok dedi tahlil istedi gebelik ultrasonda yok dedi ama şüphe var dedi yarına kaldı sonuç
_Mother_ Neva_aydn kizz e nabizin yok mu gir bak sonuca haber ver bize hemen ayy inşallah gebelik vardır alttan muayene etmedi mi rahim duvarında kalınlaşma falan varmı
Neva_aydn _Mother_ yol yok canım sadece ultrason gebeliğe bakicam dedi tahlil istiycem bakalım ağrın neden var diye
Asligulcakirr _Mother_ amin canım benim evladını da sana bağışlasın hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah 💕😘
Ayselcanpolat _Mother_ ı benim 1 aydır var.. hala da oluyor arada.. hatta solmyumurtalığım bugün çok oldu..