Guclu_anne _Mother_ testi internetten almanızı tavsiye ederim çok uyguna geliyor. Ben trendyoldan almıştım ilk gebeliğimde. İkincisinde aynısını yaptım. Erken gebelik testleri tanesi Max 17 TL ye geliyor
Donthappymom Guclu_anne sen nasıl alıyorsun da 17 ₺ ye geliyor tıptan falan mı şuan öyle uyguna yokta
Talyaninannesi Kızlaar benim bat dündü, hala regl olmadım. Bugün test yaptım ve negatif. Bu ayı iyi değerlendiremedim, kısmet bir dahaki aya. Sizin güzel haberlerinizi alırız inşallah.
_Mother_ Ayselcanpolat bende öyleyim hiç belirtim olmaz ağrım sızım o yüzden bilemiyorum ama bu ay senin belirti olmuş yaa inşaallah rahim kendini hazırlıyordur benimde bugün aşırı midem bulanıyor başım ağrıyor alt karnım ağrıyor şekerim mi ne düşmüş bide bilemiyorum
Ayselcanpolat _Mother_ inşaAllah bu ağrıların gebelik belirtisidir canım..Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin sana..💙
Guclu_anne Donthappymom ben basınca açılıyor. Trendyola gebelik testi prodoctor yazarsanız çıkar. Fün attiğimda 200 tlydi. şuan 250 olmuş. tanesi 20 TL yi biraz geçiyor. https://ty.gl/qxa9iomzos
_Mother_ Ayselcanpolat Neva_aydn yaa kızlar ne dicem ben biraz önce yine test yaptım daa gözlerim beni yanıltmıyorsa aşırı aşırı silik görünmeyecek kadar 😅😂😂😂 silik çizgi var sanki hayali de olabilir tabi 😅😂 çatlamanın üzerinden 7 gün geçmiş çok mu acele ediyorum acaba
_asli1123 _Mother_ çatlatma iğnesinin üzerinden 12 gün geçmesi lazım canım hcg olduğu için içinde yanılıtabilir öncesi
_Mother_ Kubraakgn0 Neva_aydn fotoğrafta görünmüyor ki ben zor görüyorum yada görmek istiyorum 😂😂😅😂ama durun atim fotoğraf siz ne göreceksiniz ama bence negatif erken gibi daha görmek istediğim gibi görüyorum