_Mother_ Neva_aydn valla bilmiyorum ama bugün bende de var aynı sorun sağ kasık ağrısı sağ kalçam ve bacağım ağrıyor 😂😂 bunlar ne Allah için
_Mother_ Ayselcanpolat ayyy ben sadece kokusuna baktım onun çok kötü başarılar diliyorum 😇 bide şeyde iyiymiş zeytinyağının içine kuru incir kat sabah aç karnına sen ve eşin tüketin onu bide prolaktin değerine baktır mutlaka pazartesi günü
Ayselcanpolat _Mother_ pazartesi değilde Salı gideceğim sağlık ocağına inşaAllah..sağol canım benim..😘 soğanı Bi deneyeyimde hem iltihap falan varsa söksün
_Mother_ Ayselcanpolat aşkım duna det okdun yaa c.tesi 1 pazar 2 p.tesi 3.gun oluyor hormon tahlili için daha sağlıklı zaman o yüzden dedim
Kubraakgn0 Ayselcanpolat Gebelikte mi bel agrısı oluyor öyleyse nasıl bi agrı tarif edebilir misin hafif mi şiddetli mi ne tür bi şey diye
Neva_aydn Kubraakgn0 benim şuan bel ağrım var ama ara ara yokluyor sadece kasık ağrım çok var ama mesela koltuktan kalkmak istediğimde kasılarak kalktığımda sanki karnimda bişi varmis gibi hissediyorum doktorun muayene ettiği yer
Kubraakgn0 Neva_aydn Benim üç gündür kesintisiz ağrıyor belim ama böyle çok yorgun olursunda yataga uzanınca ince ince sızlar ya öyle bi agrı adetime 3 gün var normalde hiç belim agrımazdı ama bilmiyorum
Umutluol Neva_aydn merhaba kanamanız devam etti mi benim de az önce ne açık ne koyu kahve bir akıntım olmuş ve sildiğim zaman açık pembe oluyor acaba adete dönüşür mi idrar testim 14 şubatta negatif çıkmıştı
Neva_aydn Kubraakgn0 inşallah gebeliktir canım venimde hafiften sızlıyor ve bugün akıntım siddetlendi
Umutluol Neva_aydn siz test yapmış mıydınız. İnşallah gebeliktir ya ama 14 ve 17 gün adet bekleniyormuş iğneden sonra 😔
Kubraakgn0 Neva_aydn Bende akıntı yada kanama yok ama bilmiyorum 3 gün var adetime beklesem mi test yapsam mı emin olamıyorum
Neva_aydn Kubraakgn0 bekle canım nasipten öte yol yok benim önce biraz kanama oldu peceteye sonra da akıntı ama akıntım direk çamaşıra gidiyor ve çok
Neva_aydn Kubraakgn0 aynen öyle canım misal ümidim yok gebeliğe dair olsa güzel olur olmasa zaten yapacakta bişi yok