Talyaninannesi _Mother_ Benimde yarın bat. Sabah regl olmazsam test yapayım diyorum. Aslında bir sonraki gün yaparım diyodum ama dayanamıyorum. 😂
Kubraakgn0 Ayselcanpolat Gebelikte mi bel agrısı oluyor öyleyse nasıl bi agrı tarif edebilir misin hafif mi şiddetli mi ne tür bi şey diye
Ayselcanpolat Neva_aydn öyle deme.. evet vardır vakti zamanı..tahaya hamile kalmaya çalışırken bende senin gibi ümitsiz morelsizdim.. hemde 3 4 ayda öyle olmuştum..şimdi çok şükür evladım var.. Rabbim sanada nasip edecek inşaAllah..hem yaşın genç daha..
Neva_aydn _Mother_ daha bir hafta var canım regle o zamana kadar inşallah pozitife döner bende bu yüzden test yapmak istemiyorum
Neva_aydn Kızlar ya bişi diyecm benim sağ bacağım ağrıyor önce kasık agrirdi sonra karnımın alt kısmına vurdu şimdide bacağıma attı neden
Neva_aydn Neva_aydn hani hasta olur ya insan kemiler sızlar benimde öyle gibi ama kasiga doğru olan kemik ağrıyor
_Mother_ Neva_aydn valla bilmiyorum ama bugün bende de var aynı sorun sağ kasık ağrısı sağ kalçam ve bacağım ağrıyor 😂😂 bunlar ne Allah için
Neva_aydn Ayselcanpolat rabbim hayırlısını nasip etsin bir an önce gelsin salı günü de gideyim hastaneye