Neva_aydn Ayselcanpolat test yapmiycam salı günü hastaneye gidicem en azından ne olduğu orda ortaya çıkar
_Mother_ Ayselcanpolat inşallah olmazsın yaa canım 😟 benimde ne gebelik ne adet hiçbir belirtim yok 😂😂
Ayselcanpolat _Mother_ benimde 1 haftadır var..normalde ya adet günü yada bir gün öncesi olurdu.. ama 1 haftadır akıntım var..bugün olmadım..inşaAllah yarında olmam..
Neva_aydn _Mother_ canım negatif olduğunu düşünüyorum o yüzden test yapma gereği duymuyorum salı günü hastaneye gidince öğrenirim ne varsa
Ayselcanpolat _Mother_ kim demiş🤣 2 gün önce erken gebelik testi yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı..😥 bugün kaset test yaptım yine çıkmadı..😥Yarın erken gebelik testi alabilirsem onu yapacağım..
_Mother_ Neva_aydn kizz test yapmadan negatif okuduğunu nerden biliyorsun valla negatif olsa da ben yarın test yapacam siz kadar sabırlı değilim her ay 5 tane test yapıyorum mutlaka 😂😂😂
_Mother_ Neva_aydn aşkım valla senin yaşadıkların belirtilerin hepsi çok tuhaf doktora gittin oda muayene bile etmemiş hep bir mualla ama inşallah hamilesindir
_Mother_ Ayselcanpolat yaaa canım benim pozitife döner inşallah 😟 bende yarın sabah test yapacam bakim ne çıkacak negatif de bence 😂😂 görim yine de