ferhpnar mammamiamama inşallah duyarsın benim de kürtajım var bir de oğlum var haber ver bana da yarın
EceNaz26 Swan97 stres yapmayın, vajinal baktırmadım kese boyutunuz ufaksa henüz gozukememesi normaldir cok kişide okudum o haftalarda boşmuş hep üzülmeyin. Rabbim vakti zamanını bilir kalbini ferah tutun. İnşallah görürsünüz sizde bebişinizi 🙏🏻💕
Semanur_02 HelloooMomy gitme cnm kalp atışını en net 7. Hafta da duyarsın sonra insan kötü oluyor duymayınca.
HelloooMomy Semanur_02 bitanem ben hiç gitmedim muayeneye. Dış gebelik riskine karşı sağlık ocağındaki hemşireler geç gitmemem gerektiğini soyledi. Onlara kalsa geçen hsfta gidiyordum. 🥲
HelloooMomy Semanur_02 Kan değerim iyi artınca 6+1 de git o zaman daha fazla geciktirme doktordan çıkınca haber ver dediler 🥶 daha önce ki gebelikten sonra biraz sıkı denetime aldılar beni 😂
emirtimr1 ferhpnar bebişi görmek 7-8 haftaya kadar uzayabiliyot bazen stese sokmayın kendinizi annem de öyle olmuş genelde🥹🌸
ferhpnar emirtimr1 geç olsun da güç olmasın inşallah bakalım ayın 29 u çığırdı devletteki doktor özele de Perşembe ya da cuma gideceğim o 10 gün sonra gel demişti korkuyorum inşallah güzel sonuçlar ile dönerim
Mervosh Merhabalar ben de bugün 5+2 yim kese ve yolk sac göründü 6+5 te kalp atışı için çağırdı doktorm ama benm kafama takılan kızlar kesem 6.88 mm yolk sac 2.86 kese bukadar küçükken yolc sac görüneniniz var mı
ertug77 Aslan97 benim de üç Aralık 🤭 bende bu hafta cuma gideceğim ikinci kez. Keseyle bebeği görürüz ama kalp atışını duyar miyiz emin olamıyorum.
ertug77 Aslan97 6+1 uygulamaya göre mi ultrasona göre mi? Yani sat tarihine göre yaptığınız hesap ultrasonda da aynı çıktı mı merak ettim.