Brcnrcvs111 şöyleki düşük tehdidinjz var ama stres bunu tetikler, 5 haftalıkken kese vardı ama küçük denildi rahim içinde kanama vardı ki 4. Haftada öğrenirken zaten kahverengi leke gelmişti direk fitil ve proluton Depot başlatıldı haftalık iğne. 5. Haftada kanama devam ediyor dediler dışarda birşey yoktu 6. Haftada gittiğimde kese büyümüş bebeis var kanama alanı yok olmuştu. Fitile devam ettik iğne 3 hafta yapıldı. Sonra 9 da birdaha çok yoğun kanama oldu hooop günlük ignelere başladık , sonra sebepsiz sancılar kasılmalar 12. Haftada bebek aşağı itilmiş yine iğne fitil , şuan 15+6 yız sadece fitil 20. Haftaya kadar bebek gelişimi çok iyi ama ben riskli gebelik takibindeyim , o yönde bir Dr seçtim normal kadın dogumcu değil .suyu çok icmemi söyledi Dr ve ben ayakta aktif çalışan bir bayanım işi birakmayi çok söyledim asla kabul etmiyor. Biz elimizden geleni yaptık yiyecek ekmeği varsa yaşayacak dedi , ama stres yüzünden düşürürse n bilemem dedi çünkü ben Dr a da çok ağlayarak gittim kanama olunca . İnşallah birşey olmayacak dua edin uzanın su için geçmiş olsun