Bbk88 Elifya1 fazla yumurtaniz var geç menapoza giriceksiniz yani bana da sonucu soylersiniz ultrasinda pko gorduyse pkodur düzenli regl gören ama pko olan çok insan var
Elifya1 Bbk88 aaa bilmiyorum valla karışık işler iki tanesi değilsin dedi bi tanesi öylesin dedi kafam karıştı. Söylerim 🥹
mimar_anne Elifya1 pko olabilir canım normali 1-4 arası benim amh 0.1 di çok düşük ama sorun olacak kadar yüksek mi bilemiyorum sizin ki belki hastane referans aralığı farklıdır
Yusufayazin__annesi Elifya1 pko olursa yüksek diyorla hatta 2.5 üstü pco diyiliyor ama doktor hiç demedi bana
Elifya1 Yusufayazin__annesi konuştum az önce aradı dedi ki değerler normal inofolic başla sadece. Kültür sonucum da çıkmamış henüz
Bbk88 Elifya1 inofolic sayesinde hamile kaldım ben kimyasal gebelik pldu ama çok etkili hamile bırakıyor yumurtaliklari calistiriyor🩷 çok sevindim normalndemis pko falan dememiş ama inofoligi genelde pkolulara veriyorlar
Yusufayazin__annesi Elifya1 ya bende aldım 3 4 adet sonra si içmedim pembe kutuydu benim aldığım kendim aldım ama