Hanimeller Nilay96 doğumdan sonra ilk 3 gün yoğun kanama ölüyü depend hayat kurtarıcı resmen çok rahat ben 4 gun falan depend kullandım hasta bezi zor kayıyor sürekli
Kgndus Limonlukekkk evet canım külot gibi çok rahat beli lastikli rahat giyiliyo çıkartırkende yanlardan yırtıyorsun ben sezeryan olduğum için dikişlerim de denk gelmedi çok rahat oldu
haticekklik Nilay96 ped hiçbir işe yaramıyormuş orada, depend öneriyorlar genellikle bende depend aldım
Anneelikk Nilay96 sezeryan doğum sa depend olmuyor çünkü ameliyat üzerine geliyor giyemiyorsun normal doğumda olur
Mkbselisa Nilay96 depend kilot gibi giyilip yanlardan kolayca yırtıp çıkartabiliyorsun kanamam çok tu 3 paket kullandım sonra normal pede geçtim 40 gün kanamam oldu benim sonra 40 ımdan sonra ıkı gün durdu sonrada adet olmuştum sonrasında 3 ay adet olmamıştım
Baby_hurma Nilay96 dependten memnun kaldım tavsıye ederım Dogumdan sonra bır hafta kullanılıyor ondan sonra normal pede geçıyorsun zaten
25umut Nilay96 kesinlikle depend iyi devlet hastanesinde dogum yaptım o zaman hasta bezi takmislardi ve hiç memnun kalmamıştım dogum icin aldığım dependi kullandım daha sonra çok memnun kaldım ama sezeryanda iyi olur mu bilemem ben normal doğum yaptım
Kiwitoveannesi Nilay96 valla ben normal ped aldım ilk dogumumda normal adet gibi oluyor oyle sakir şakır kan gelmiyor depend gereksiz pahalı şuan ikinciye hamileyim yine normal.ped aldım hastane çantama koyucam