ulku_9797 papatyaolsun hayır canım benim bu 2. Aşılamam ilki negatifti. Benim 2 sene önce doğal yolla bir gebeliğim oldu sonrasında hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen çocuk sahibi olamadık ve aşılamaya karar verdik🙏🏼
papatyaolsun ulku_9797 canım sebepsiz infertilite. 1buçuk yıldır olmuyor. İlk aşılamamı oldum, tutmazsa ardına 2.yi olcam. Sonra beklemeden tüp bebek isticem
pikacuu_ ulku_9797 benim de 3 yıl önce doğal yolla gebeliğim oldu düşük oldu sonrasında bir sorun olmamasına rağmen olmadı bende 12 ocakta 2. Aşılamamı yaptırdım heyecanla bekliyorum inşallah olur bu sefer
ulku_9797 papatyaolsun hayırlısı olsun hakkında canım benim bir doğal yolla gebeliğim vardı o yüzden direk tüp bebek istememiştim
Sinemm68 ulku_9797 oy çok şükür sağlıkla artsın sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı tüm isteyenlere olsun çok sevindim❤️❤️
Sinemm68 ulku_9797 artar allahın izniyle hiç korkmayın ben ilk hamileliğimde hiç kan bile vermemiştim testten bakıp bir kaç gün sonra doktora gitmiştim😂
ulku_9797 Sinemm68 benim daha ilk olacak sanki düşük gibi geldi biraz ama o önemli değilmiş artsında başka birşey istemiyorum 😍