ulku_9797 Kızlar selaaam🙏🏼 5 ocakta aşılama işlemi oldum aslında cuma günü kan verme günüm fakat ben dayanamayıp bugün test yaptım sizce iğnenin etkisi midir yoksa hamilemiyimm🥹
tatlibebegim_ ulku_9797 benim 10. Gün çok daha silikti 11.gün böyleydi inşallah vardır bol su içiyo musun ben bol su içmiştim iğnenin etkisi çabuk gitsin diyee, çatlatma iğnesininde 12.günü oluyo dimi
Cigdems ulku_9797 merhaba aşılama sonrasında bir ilaç verdi mi doktorunuz. Bende dün oldum ama sonrasında kullanmam için tutunması için vs vermedi ilaç
ulku_9797 tatlibebegim_ bol su içiyorum ve dün gece de bir tane test yapmıştım onda çok çok daha silik bi çizgi vardı bu testi sabah yaptım ve ikinci çizgi Bu şekildeydi evet iğnenin 12. Günü oluyor
ulku_9797 mrym32 hayıraşılamadan önce 3 ocakta çatlatma iğnesi 5 ocakta aşılama işlemi oldum. Çatlatma iğnesi aşılamadan 72 saat çnce vuruluyor ya
Tomurcuk123 ulku_9797 bnm bnde çatlatma iğnesi vurulduktan yarım saat sonra ilişki önerdi 1 gün geçtikten sonra gel asılma olucak dedi sana çatlatma iğnesi sonrasi ilişki önerdi mi
PinkyJelly 14e kadar olan çizgiler iğne etkisi olabiliyor onuncu günde benim sizinkinden daha belirgindi 14de kayboldu. Gün gün artış azalış var mı takip edin
elmaelmaelma ulku_9797 tebrik ederim. Umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir, sağ Salim kucağınıza alırsınız🌸
tatlibebegim_ ulku_9797 benim 13.gün 36 çıkmıştı 2 gün sonra aynı yerde kan ver tekrar artışı takip etsin doktorun bakalım
tatlibebegim_ ulku_9797 çok yeni olduğu için öyle benim 2 gün sonra 83 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar verdiğimde 219 çıkmıştı bida da vermedim