iremnur_17 Sinemm13 doktorunuz nasıl önerdiyse öyle almalısınız. Ama genelde sabah aç karnına alınıyor
Suule94 Sinemm13 ben 2 tane kullanıyorum bitanesi sidefer aç tok farketmiyor diye kahvaltı sonrası içiyorum bitanede gyneferon iciyom onuda akşam yemek olayını kestikden sonra 8 gibi içiyorum
Sinemm13 iremnur_17 iremnur_17 doktorum tok veya aç kullan demedi bir bilgi vermedi bende sormayı unuttum ama eczane üstüne tok yazmış
iremnur_17 iremnur_17 bende sabah aç karnın tiroit ilacı aldığım için demiri tok karnına alıyorum doktor öyle al dedi
_momandad Kahvaltıdan iki saat önce aç karnına atıyorum.Çünkü ilacı içtikten sonra 2 saat boyunca süt ve süt ürünleri tüketilmiyor demir emilimini azalttığı için ☺️
Sinemm13 _momandad bende aç karna içilir diye biliyorum ama doktorumda bilgi vermedi eczane ilacın üzerine tok yazınca nasıl kullanacagimi şaşırdım
_momandad Tekrardan bir sorun isterseniz.Aç karnına içildiğni biliyorum hatta günde 2 tane içiyorum ben bir sabah bir akşam akşam yemek yedikten 2 saat sonra ilacımı içiyorum.Doktorum gece özellikle hafif aç karnına iç demişti ilacı.
Pol_en Günde 1 defa aç karnına içiyorum gebelikten önce de yıllarca demir ilacı kullandım hep aç içiyordum kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum doktorum 2 saat bekle falan demedi ama bekleyebiliyorsanız bekleyedebilirsiniz
_momandad Sinemm13 feramat ben kullandım ama mide ağrısı çok fazla yaptığı için doktor gynoferon yazdı😅
Cennet_kusum16 Sinemm13 ben kullanıyorum..Miden bulanmazsa sabah aç karnına içebilirsin..Bulanirsa yemeklerden 3 saat sonra alabilirsin üzerine yine 1 saat bişey yememeye dikkat edersin..Ben yemeklerden sonra alıyorum
maviipapatya Ya bana kabızlık yapıyor her türlüsü. Birkaç günde bir alıyorum bir sıkıntı olur mu acaba
Zseda maviipapatya bana doktor sormuştu kabızlık yaşıyor musun diye bende zaman zaman olduğunu belirttim. O zaman sana başka ilaç yazayim kabızlık yapıyor bu demisti. Toz olanı kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım şükür. Bence doktorunuza durumu belirtin ilacinızı degistirsin
Cennet_kusum16 maviipapatya kabızlık için duphalac alabilirsin. Kan ilacı bebeğin gelişimi içinde çok önemli sizin içinde muhakkak düzenli almanız gerekiyor
Momofelisa Sinemm13 benim doktorum aç alırsan daha çok etkisini görürsün ama midende yanma bulantı herhangi bir rahatsızlık hissedersen tokta alabilirsin dedi.