Yello şuan kızım 4.5 yaşında haftada bir kez görebiliyorduk. Ben hep temas ettim elini tutup ve ona şarkılar söyledim. Doktorumuz çok iyiydi ve bana hep temas etmemi ve konuşmamı ve şarkı söylememi isterdi. Onu ne kadar çok sevdiğimi beklediğimi söylerdim. Ama inanın her hafta onu görme günü geldiğinde korkarak giderdim. Kötü bişey duymaktan korkardım. Çok zordu şuan yazarken bile resmen tekrar aynı şeyleri yaşadım. Doktoru ona mucize bebek derdi. Eve çıktığımızda doktorumuz oda sıcaklığının 28 derece olması gerektiği günde 3 kez odanın havalandırması gerektiğini söylediler ve 3 ay boyunca her ay bir iğne vurdular 29 haftada önce doğan bebeklerde enfeksiyondan korunmak için vuruyorlarmış. Eve 6 ay boyunca kimseyi almadım. Uzun süre ayrı kaldığımız için eve geldiğinde kızımı üst kısmı da kıyafet olmaksızın ve onunda yine aynı şekilde 1 saat hergün kokuma alışması için üstümüzü ince örtüyle örtüp koynumda tutum ve 3 yaşına kadar parfüm kullanmadım. Şuan 4.5 yaşında büyük bir sorun ve problemlerle karşılaşmadan bugünlere kadar geldik.