Barlas28 Aliefezeyno yumurta,mantar,kaşar,balık,hurma,ıspanak,havuç süt gibi şeyler bebeğe kilo aldırıyormus ben hiç bişey yiyemesem süt içiyorum
ruveyda123 Haftadayım bende☺️ Ara ara yalancı kasılmalar, nadiren vajinada iğne batma hissi, geçmeyen mide yanmasıyla devam ediyoruz şimdilik🌸
Hilalaktscbk ruveyda123 Ya bu batma hissi ne böyle sancı girer gibi oluyor bazen böyle sanki içeriden bebek aşağı doğru birden basıyor da ayağı oradan çıkacakmış gibi hissediyorum bu hafta başladı bu 😓
Snsyda 13Gamze08 benim erken doğum riskim olduğu için 30.haftamda kramplarım başladı tedavi gördüm bunun için. Gerçekten o kramplarla şuan yaşadığım arasında baya fark var. Muhtemelen de doğum zamanı o zamanki kramplarım için aynısını söyleyeceğim. Ama şöyle hissediyorum kramplarda genel olarak adet olmadan önceki gün hafif bi hissettirir ya kendini o şekilde
13Gamze08 Snsyda sağlıcakla vaktinde alırsınız kucağınıza insallah kasılma vs diyolar bebek toplanmasi ara ara karnımda bir yere toplanıp sertlesiyo kısa süreli ufak sancılar sızılar oluyo ama bu önemli mi acaba
Fatos43 ruveyda123 33.haftadayım bende enfeksiyon da var ya ondan kaynaklı ya da bebek ağırlık yapıyor artık
Linaa90 Eeminekhy nefes darlığı , yatarken sağa sola dönememe,penguen gibi yürüme, hemoroid ben ilginç şekilde mide yanması hiç yaşamadım
Hilalaktscbk Firstmummy Kocamla yorgan savaşı veriyoruz uykumun içinde sinir ediyor beni örtme üstümü diye kızıp duruyorum ben açıyorum o sıkı sıkı örtüyor yatak odasının peteğini kapatsam mı naapsam 🫠
Firstmummy Hilalaktscbk ahahha aynısını bende diyorum ama koca çok üşüyor benim gece kombiyi kisiyorum 35 yapıyorum o uyuyunca az kapıyı açıyorum gece kalkıyorum camdan disari bakip serinlemeye calsyorum
Kbraaa18 Eeminekhy karnım aşırı kaşınıyor yırtasım geliyor ilk gebeliğim acayip çatlaklar oluştu doktorum iç karnın dar muhtemelen dedi nefes darlığı yatak da dönememe yatak dan kalkamamak vs vs rabbim yardımcımız olsun
Hilalaktscbk ruveyda123 Benim daha çok ayaktayken oluyor bebek anne hareket ederken uyur diyorlar ama biz kıpır kıpır her işi beraber yapıyoruz uyandığımda bakıyorum benimle beraber uyuyor oluyor ben hareketlenince hareketleniyor inşaallah dünyaya geldiğinde de duzeni böyle olur 🤭
ikibaloglanannesi Şiddetli bel ağrısı uykusuzluk sağa sola dönerken ağrı gece sık tuvalete gitme mide yanması ha birde son trimester da enfeksiyon yasadim Allah’tan 3-4 güne geçmişti. Doğurunca şükür dedim ağrılar gidince 😅
Lalemm86 dnzmom_ doktorunuza sordunuz mu ağrıyla birlikte kramp varsa erken sdoğöm belirtisi diyorlar
dnzmom_ Lalemm86 sanırım üşüttüm o sebeple ağrıdı, gün boyu sıcacık giyindim battaniyesiz oturmadım bi iyi geldi.
Pamuk7 denizalismom Bende ayni sekildeyim 31+3 arada bi kramp giriyo sanki dogurcam.. birde su tuvalete cikma olayi günün yarisindan fazlasi orda geciriyorum 😂 ve gecelerim simdiden haram oldu uyuyamiyorum 😭
denizalismom Pamuk7 ay sorma em sonunda yatağı banyoya kuracam 🤣 ağrılar giderek artacak gibime geliyor. Magnezyum kullanıyor musun?
Pamuk7 denizalismom Evet kullaniyorum ama yani genede oluyo agrilar kramplar.. bide şu sağ sola dönme olayı beni bitiriyo.. mide yanmalarimda var yani bi eksik oydu tamamlandik😂😂😂
Sarina98 ilk hamileliyimde aşırı mide yanmasıyla geçirdim, burnumdan geldi gerçekten. renni yi bulduktan sonra son günlerde rahat etmiştim ki, oğlum doğdu. Genel olarak mide yanması ve tansiyon