Barlas28 Eeminekhy Zaten astım hastasıyım karnım büyümesiyle oluşan nefes sorunları burun tıkanıklığı ödem gebelik tansiyonu aniden gelen yorgunluk uyku isteği geceleri uyuyamama sırt ve bel ağrısı yerden çamaşır alıp kalktığında bebeğin karnındaki yaptığı hareketler iştahsızlık son dönemde güncellenen ağız kuruluğu😣
Barlas28 Aliefezeyno bendede var 33 haftalıgız 10/15 gün ömce gittim 1456 kg dı . Toplamda 9 kg aldım hamilelikte ¾ hafta öncrsine kadar geceleri acıkır tost yerdim şimdi kahvaltı edesim bile gelmiyor günde ½ ögün zor yiyorum ne yesem midem patlıcak gibi oluyor
Aliefezeyno Barlas28 aynı durum benim içinde geçerli zorla yiyorum neredeyse ağlayacağım bebeğimde bir hafta geriden geliyor çok da korkuyorum aklim çıkıyor ama ne yesem rahatım kaçıyor nasıl olacak bilmiyorum 🥹
Srfclkkl Kbr_sn saç veya kılla alakası yokmuş onun canım yanlış bilgi hormon değişimi yüzünden kapakçık gevşiyor çocukta mideye baskı yapınca mide yanması oluşuyor
Yaseminnny Esragenc5353 grip olduğum için bogaz kurulugu ve yarasi da eşlik ediyordu o da burun tikanikligini artiriyordu 1 haftadir boğazıma yazma baglayarak geziyorum yumusak tutuyo sanki
Yaseminnny Esragenc5353 bir de deniz suyu sprey kullaniyorum ucu cok uzun burun deliginin sonuna kadar ittiriyorum birkac fis sıkınca sansliysam bazen açıyor oyle yatiyorum🥲
-Ebru-35 Eeminekhy her yerim sopayla dövülmüş gibi… Sancılar, sagdan sola zor dönme, nefes alamama , bel ağrıları , burun tıkanıklığı, hemen yorulma azıcık da bulantı var(kokudan) ama çok az kaldı. 38+6✨😊 🤰
Barlas28 Aliefezeyno yumurta,mantar,kaşar,balık,hurma,ıspanak,havuç süt gibi şeyler bebeğe kilo aldırıyormus ben hiç bişey yiyemesem süt içiyorum
kusay1811 Eeminekhy ağırlık,baskı,şişkinlik,hayattan bıkkınlık,çabuk yorulma pelvik kas ağrıları vs çok zordu gerçekten
Twochildren Eeminekhy dehşet derecede mide yanması, sürekli tuvalet isteği, ne tarafa dönersem döneyim yatamamak
Yaseminnny _Sevgi_ bana şeker yüklemesi yaptırdı şekerim yüksek değil ama sınırda 1 hafta diyet yap tekrar bakalim 2 haftada 1 de takip dedi su için
_Sevgi_ Yaseminnny sekerım normal çıktı benım ama şu sınırda doktor bol şu içeceksin dedi bide rahim kısalığı var dedi
Yaseminnny ruveyda123 bende de oluyor bazen sizlama bazen anlık birsey batiyormus gibi bazen de zonkluyor makatta baski olusuyor arada
ruveyda123 Yaseminnny aynen öyle oluyor sürekli değil nadiren oluyor illaki bebek büyüdükçe yaptığı baskıdandır diye düşünüyorum
Filizs Yaseminnny suyun sınırda cıkması neymiş siz bi sorunmu hisetünizde baktılar acaba belirti neudi
Yaseminnny Filizs zaten karnimda sertlik ve asiri sislik hissediyodum doktor da kontrol ettiğinde korkulacak birsey yok ama sınırda suyun simdilik yeme icmene dikkat et dedi
Gloria06 30.haftadayım. Şimdilik nefes darlığı, gece bacak ağrısı sebebiyle uykusuzluk yaşamaktayım. Şimdilik diyorum çünkü her hafta yeni yüklemeler oluyor sisteme😀