emirtimr1 yahu hem midem bulanıyor diye az az sık sık yiyorum ama saat neredeyse 2 olmuş açım ve karnım konuşuyor resmen😂 yani bulantıya rağmen yiyorum sizde de böyle mi
Sermec27 emirtimr1 biraz önce öyle oldum midem bulanıyor 2 haftadır her yemekten sonra çok rahatsız oluyorum çok geğirme oluyor ama dayanamadım affedersin canın çekmesin biraz önce kalktım kısır yaptım yedim 🤭 16+3 haftalık hamileyim
emirtimr1 MadameNoire ya aynı durum vallahi eşim midem dabrula çalıyor bu çocuk müzisyen olucak diyip dalga geçiyor o derece sesli ama bir lokma yesem kusucak gibiyim😂😂😂🤷🏽♀️
MadameNoire emirtimr1 zaten yiyince net kusuyorsun durmuyor 🤣🤣 az tuzlu patlamış mısır iyi geliyor bana ..
MadameNoire deniizz_ ben ilk 3 ay yemek yapmadım yag ve sogan kokusundan.. su an 27 haftalik kuzum 2 aydır yemek yapabiliyorum 7nci ayima girdim .. 🤭
emirtimr1 MadameNoire vallahi daha hiç kusmadım rabbim yaşatmasın😂😂 dayanabilirsen dayan ali cabbar modunda bu günlerim dinmesini bekliyorum 😂😂😂
MadameNoire emirtimr1 ben 8 nci haftadan 13 ncu haftaya kadar her sabah küstüm ama çok rahatlatıyor gerçekten 20 den sonra kusma yoktu da son iki haftadır yokluyor tamamen kesilmiyor zaten esimin bi parfümü var gidip onu kokluyorum kusuyorum yoksa mide bulantisi geçmiyor 🤣
emirtimr1 MadameNoire bacım sen çözümü bulmuşsun😂😂 ben kusarsam devamı gelir diye kusmamak için direniyorum 😂 rabbiö işini kolaylaştırsın
MadameNoire emirtimr1 kaçış yok bacım safraya çevirdiği an lavabodasin istesen de istemesen de çünkü mide eritmiyor bebek rahimden karına çıkma sürecine girince baskı yapıyor mecburen 🤣🤣 hele ki 10 ncu haftadan sonra sabahları başlar 🤦♀️ ama gerçekten çok rahatlarsin
emirtimr1 Gulyldrm_44 bacım üç ay sonunda geçiyor mu çünkü bugün tam iki aylığız bir ay daha dayanırım😂😂