Hanifekdemir Bugün 37+6 dayız bugün ağır temizlik yaptım evde karnım iyice aşağı indi zaten doktor sezeryan demişti perşembe günü gün vericek doğum için ama sancım var gidip geliyor göğüslerim çok sızlıyo doğurmak istiyorum yoruldum 😅
Esrolojii Hanifekdemir aynı haftamız 🤗 sağlıkla gelsinler inşallah. Yorulup az da olsa iş yaptığımda banada oluyor ama düzenli bir sancı yok bizede 20 Ocak gün verildi 😊
Besst Hanifekdemir ay iki oda sildim öldüm terden yapamıyorum ağlayacam doğum hızlansın diye yapıyorum aslında yapamıyorum desem daha doğru olur
Hanifekdemir Esrolojii bende bekliyorum şu an acaba yalancı sancımı diye ama her geldiğinde daha kuvvetli geliyor sanki benim bu üçüncü doğumum ama hiç sancıyla veya suyumun gelmesiyle doğurmadım ayırt etmek zor oluyo 🤣
Hanifekdemir Besst bende aynı valla sürekli elimde bez süpürge karnım iyice düştü bu sayede bebek baya aşağıda hissediyorum herhalde en geç 3 güne doğar 🤣
Hanifekdemir dolunay__ mecbur yapıyoruz ama dikkatli ol sen genelde hiç birşey bebeğinden ve senden önemli değil
Hanifekdemir Besst rabbim inşallah bi avazda kurtarır dua edicem senin için zaten bebeğini görüp kucakladığın an bütün acın geçicek :)
Besst Hanifekdemir ay Allah senden razı olsun yok gelmiyor dua et lütfen hakkımda hangisi hayırlısı ise bebeğe hangisi iyi gelecekse o olsun
dhbetul @Hanifekdemir canım forumlarda çok görüyorum temizliğin özellikle çömelerek yer silmenin doğum başlattığını. Sezaryen olacaksan keşke hiç kendini böyle yormasaydın
nurikbal_06 dhbetul ayy 38 haftaligim sürekli elimle siliyorum ama yok gelmiyo dün akşam halı koltuk sildim su an biraz sancim var da yine gelmez pek nazli cikti 😂😂
Hanifekdemir dhbetul çantalarımı kapının yanına hazırladım valla arada bakıyorum süreye 20 dakikanın altına düşmüyor hiç sancılarım
dhbetul nurikbal_06 bırak dursun kız rahatı yerinde demekki minnağın 😂 en hayırlı zamanda gelsin canım inşallah güzel kolay doğumun olsun🥰
nurikbal_06 dhbetul şaka bi yana tabiki öyle çok teşekkür ederim hepimizin hayırlı ve kolay doğumu olsun🫶🏼