Umutlu_anne_ 15.05.2022 tarihinde 34 haftalık ölü doğum yaptım maalesef bebeğimde, hipoplastik sol kalp sendromu ve
charge sendromu vardı ağır hastaydı yurtdışında yaşıyorum tüm doktorlar alalım dedi aldırmadım Türkiye’ye gittim Türkiye’de ki tüm doktorlar bu bebeğin acil alınması lazım sana zararı var dediler yine aldırmadım evime döndüm aniden suyum geldi sabah ezanı bebeğimin , normal doğum esnasında kalbi dayanmadı ve ölü doğum yaptım ölü yavrumu kucağıma verdiler eşim yanımdan hiç ayrılmadı öptük sevdik buz gibi ellerine dokunduk o an eşimde bende ölmek istedik ama evde bekleyen 4 yaşında bir oğlum ve 3 yaşında bir kızım vardı …
Eşim Türkiye’ye memleketine götürdü kendi elleriyle toprağa verdi yavrumuzu … döndü 3 gün sonra görümceme nişan yaptılar . Bana da dönüp amannn ne yanıyorsun bu kadar oğluna kızına sarıl o melek zaten kucağına almadın emzirmedin büyütüp de toprağa vermedin diye acımı küçümsediler halbuki ben sadece acıma Saygı bekledim … yüreğim yangın yeriydi 2 ay psikolog psikolog gezdim ve o ay yeniden hamile kaldım şimdi ipek kızım 9 aylık olacak vefat eden yavruma 1,5 sene olacak acısı dün gibi geçmez geçmiyor ! 10 tane daha evladım olsa giden yavrumu çok özlüyorum elimde sadece kucağımızda ölü olarak fotoğrafından başka bir şey kalmadı …