minigin_annesi Krasivyy o zaman yiye bildigim kadar yiyeyim daha 3,5kilo almisim ki buda bebek felandir icimde kendim kilo almamisim bakalim dogumda surpriz kilo olmaz insallah🙏😁🤣🤣🤣
Duygu_k minigin_annesi normalde bu kadar tüketmezdim bişey oldu bu hamilelikte bana 😂 hatta akşam o mesajı yazdıktan sonra kalktım patates kızarttım yine 😂😂
minigin_annesi Aygn doktorda bana ayni seyi soyledi valla dedi bisey yemiyormusun diye?🤣🤣🤣ilk haftalarda 64kiloya dusmusluyum var bide oglen arasi yemem saat 7de yerim bide aksam o da yeni yeni basladim😁
Ozlmcgrci minigin_annesi bende 65 kilo 'la hamile kaldım şuan 70 kiloyum canım 25 haftalık hamileyim çok kilo aldım zor oluyor artık 😣😣
Glsmrt minigin_annesi valla yine sen iyisin..ben 48 ile hamile kaldim suan22+5 gunluguz 56 kilo oldum..vee bir ayda 5 kiloo aldigimii ogrendim 😬
minigin_annesi @Selim_Alparslan Bende oyle dusunuyorum artik ilk baslarda zaten zehir oldu simdi dasini cikariyim bariii😂😂😂
Aygn minigin_annesi zannetmem senn bünye kilo almiyr bence 22 haftada 3 kilo gayet iyi ben nerelere gideyim ya 15 haftada 7 kilo