Kubra-00 Benim oğlum 38.haftada 2.300 doğdu. Herkes bana dedi evet bu çok zayıf flan. Şuan oğlum 4 aylık 7 kilo:) boşver yani kilo önemli değil. Önemli olan sağlıklı olması. Benden önce doğuma giren yan odadaki annenin bebeği 4 kilo doğmuştu. Küveze almışlardı herkes üzgündü bebek hastaydı. O nedenle sen sadece sağlıklı olmasına bak
Snsyda Seyma-nur_ergn 33.haftada 1900 benimkinin kilosu neye göre az diyorsunuz doktor mu dedi merak ettim açıkçası eğer böyle bir durum varsa bende ona göre dikkat edeyim
Seyma-nur_ergn Snsyda yok hayır doktor gelişimi hakkında iyi dedi 1 hafta önde gidiyor gelişimi hatta ben ilk oğlum 4 buçuk kilo doğduğu için onu baz alarak söyledim iki kilo zayıf diye yoksa 3 kilo bile doğsa yine kilosu iyi oluyo veyatta ben kilolu bebek seviyorum ondan bilemiyorum ki 😂😂
bimuallime Seyma-nur_ergn Kuzum bebeğin tam tersi maşallah çok iyi. Ben 29 da gittim henüz 1.5 tu. Ki ben kilo takibi de yapmam 2. Bebeğim ilkinde de yapmadım hemen hemen 3 üzeri doğarsa yeterli kendim zayıfım :) ve beslenmeyle alakası yok
bimuallime Seyma-nur_ergn Mantıken 0.3 ay az 3.6 ay orta 6/9 ay çok al :) öyle yaptım hepsini giydi. Büyük alman şansına olur. 9/12 bile oluyor bazen😬
Seher1616 Geçen hafta 33 te bebek 1700 kadar geldi 3 haftayı bulmuş gelişim geriliği karın çevresinde ne yapıcam bilmiyorum yememe içmeme de dikkat etmeme rağmen maalesef bir düzelme yok yakın takibe aldı perinatoloji dt u bakalım bebek küçük kalmış dedi 😔
Mervs En son 26+6 da gitmiştim 970 grmdı şuan 30+1 olduk haftaya gidecegim bende çok merak ediyorum sağlıklı olsunda tek kilo dogduktan sonrada alır bence 😊 Bu arada her bebegin yapısı farklı kimisi boyu uzun kilosu az olabilir kimisi kısa ama tombul olabilir doktorunuz ölçümlerine göre normal diyorsa başkasıyla kimse kendi bebegini kıyaslamasın lütfen 🥺 bu arada bizim bebeğin boyu uzun olacakmış doktor ölçüm yaptı 2 hafta önde gidiyor bacak kemik ölçüsü
Meriioo Seyma-nur_ergn bağışıklığının kilosuyla alakası yok ki bünyesel bir durum 🙏 şöyle düşünün obez insanlar dünyanın en sağlıklı insanları olmalı hasta olmamalılar ama öyle mi ☺️
Seyma-nur_ergn Meriioo haklısıniz valla ☺️ ne bilim ya korkuyorum 33 haftaya girdim doğum korkusu yetememe korkusu ilk cocugumu boslarim ikisine birden bakamam diye korkuyorum ne düşüneceğimi inan bende bilmiyorum
Alen Benim 30 +3 günlük 1735 gram dedi , 2 hafta önden gidiyor şekerin olabilir çok dikkat et dedi ve bu iki hafta içinde agzima şekere dair hiç bir şey almamam gerektiğini söyledi, sadece elma.
Ozlem1993 Gulcangzl16 haşlanmış yumurta avokada bürüksel lahana ıspanak pırasa brokoli ceviz ayva portakal bunlaro düzenli ye güzel klo aldırıyo bebege