Sdtnrsvn Kardeşim ben de bir sene istedim olmadı, hacamat yaptırdıktan sonra hamile kaldım, isterseniz sizde bu araştırın 💐
gmzatykpc Nurrr0006 hahaha ayy adetim bittikten sonra takmaya başladım yumurtlama zamanına kadar takıcam bakalım inşallah 🙈🙈🙈
kumsal__ gmzatykpc aynı şeyi kayinvalidemde demişti bir dene diye ama duşta cok yaktığı için hemen çıkarmıştım 😅özellikle adet bittikten sonra tak yumurta catlayana kadar bı iki kere yenile demişti ama dediğim gibi yakiyi unuttum duşta çok yakmıştı beni birdahada cesaret edemedim adetimi bekliyorum bir cesaret yine takcam
gmzatykpc kumsal__ benim arkadaşımda o kadar emin ki hemen mi hamilelik istiyosun Bak ona göre falan diye uyardı. O kadar çabuk etki ediyormuş güya Bakıcaz artık 🙈🙈🙈
kumsal__ gmzatykpc hiç alakası yokya o denk gelmiştir ozaman arkadaşın dikkat etsin öyle ha diyip yakmasın ne olur ne olmaz oo ben neler denedim neler denemediğim şey kalmadı 😅nasip vaktine esirdir bakalım bizim için yazılmış zaman ne zaman ♥️
leyl25 gmzatykpc merhaba siz bunu yaptınız mı faydasını gördünüz mü bildiğimiz yakı alıp yapıştırmak değil mi
Linatkgl gmzatykpc ben yaptım Allahım duşman başına perişan oldum sırtıma artık kurt girdi sırtım yanmış gibi bende asla olmadı
october konudan bağımsız hacamat yaptırıp herhangi bir ağrısı gecen oldu mu? mesela belim ağrıyordu yaptırdım geçti tarzı
kumsal__ october bende adet sancısı çok olurdu hacemattan sonra o kadar çok ağrılı geçmiyor hatta hacemattanmidir bilmem adet belirtilerimi çok hafif geçiriyorum daha önce şiddetli ağrı girerdi yumurtalıklarıma duşa girmesem kendime gelemezdim şükür o yönden olumlu etkisi oldu gebelik için yaptırmıştım gebe kalmadım ama dediğim gibi adet sancilarim azaldı sukur