gmzatykpc Kızlar bu ayda hüsran olunca yeni birşeyler deneyeyim dedim. Arkadaşım bunu önerdi, var mı böyle hamile kalan aramızda?
Nurrr0006 gmzatykpc yakiya da herkes dayanamaz canım ya ilk defa duydum bunu ama bilemedim denemekten zarar gelmez nice adını bilmediğim pis otlar sular içen biri olarak bu tertemiz bi deneme olabilir 😁
Zeyna27 gmzatykpc maydanozlu sürt buharı denediniz mi belki faydasını görürsünüz 2 Arkadaşım denedi oldu
Ccyln gmzatykpc yakı değil benimki ama belime bardak attırmıştım ağrılarım için ve o ay hamile kaldım. Halbuki 1 yıldır istiyorduk olmuyordu 😀
kumsal__ gmzatykpc aynı şeyi kayinvalidemde demişti bir dene diye ama duşta cok yaktığı için hemen çıkarmıştım 😅özellikle adet bittikten sonra tak yumurta catlayana kadar bı iki kere yenile demişti ama dediğim gibi yakiyi unuttum duşta çok yakmıştı beni birdahada cesaret edemedim adetimi bekliyorum bir cesaret yine takcam
Oyku60 Bir arkadaşım biyoenerji uzmanına gitmişti o ay hamile kaldı bilmiyorum ne kadar doğru ama söylemek istedim Birde yakıyi duymadım ama rahme hacamat bel kısmına yaptırıyor lar degerlendirebilirsiniz
gmzatykpc @Oyku60 evet yakı yapıştırarak hemen olacağını söylüyor. Hatta hemen mi istiyorsun falan dedi
Asya5461 gmzatykpc ben yaptım ama o ay klomen duphaston flanda kullandım ovulasyonla takip yaptım jel kullandım çatlatma iğnesi kullandım ve yakıyı tam 10 gün tuttum şuan hamileyim 🥰🥰🫶🏻
Asya5461 gmzatykpc inşAllah canım ben bir gebenin günlüğü sayfasını bilmiyorum biliyormusunfa ondan danışmanlık aldım çok farklı bi sayfa
gmzatykpc Asya5461 evet eylül ayında ovülasyon testi aldım ebru hanımdan takip yaptım fakat tutmadı o ay🥹🥹🥹
Evinuuu Nurrr0006 ben yaptırdım ama bebek denemedik yakıdan sonra bel ağrıyor bayağı sıcak tutmak lazım
gmzatykpc Nurrr0006 hahaha ayy adetim bittikten sonra takmaya başladım yumurtlama zamanına kadar takıcam bakalım inşallah 🙈🙈🙈
Evinuuu Anneannem yapıyor koca karı ilacı ve yakı da yapıyor ama fazla bekletmek yumurtalık ve rahime iyi değil diyor onu en fazla beş dakika tutmak laxim diyor bilginiz olsun .
Nurrr0006 Evinuuu bu havalarda yaki iyi olur yazın olsa çok kaşındırır falan ama ben dayanamadım bi kadın kendi karışım yaptı belime yaki gibi yapıştırdı ne gece yatabildim ne gündüz oturabildim yapışmış belime zorla söktüm 4 gün durması lazımmış kendi düşmesi için ama ben 2 gün dayanamadim
Evinuuu Nurrr0006 benim bahsettim yakı bu değil hani usutunce sırtımıza bardak atılır ya anneannem onu bele atıyor
Nurrr0006 Evinuuu anladim o da bi çare yani olabilir bu yolda hersey kutsal benim için dayanabilen yaptırsın iyi olur