Mehtapp06 Kumperisi bende de başladı sürekli midemde bi rahatsızlık hissediyorum çubuk kraker biraz toparlıyor. İnşallah kolay atlatırız şimdiden nasıl gelecek Ağustos diye düşünmeye başladım
Anacsevgidolumelek Mrw244116 Allahin izniyle sizin de iciniz rahatlar insallah ben bugun gittim cocugumun kalp atisini gördüm binlerce sukurler olsun rabbime 🙏🙏🙏 Allah tum annelerimize evlatlarina saglik sihhat versin 🙏
Mrw244116 6+1 iz hatta 6+2 olduk pazartesi gidicem bende insallah hepimiz duyarz o minik kalp atslarni dua edelim birbirimize
Omrebedel Anacsevgidolumelek insallah duyarsin canim bizde henuz duymadik daha minnacik yavrumuz allahm sag salim kucagimiza almayi nasip etsn
Anacsevgidolumelek Omrebedel amiin amiinn Allah size de nasip etsin yavrularimizi sag salim alalim kucaklarimiza yaa 🙈🙈🙏🙏🙏🙏
Anacsevgidolumelek Omrebedel cok sukur duymadik ama gördük cok sukur rabbime yaa cok sukur yaa kurdeşen döktüm su iki haftada resmen 😢 Allah tum annelere nasip etsin insallah size de 👶🏼👶🏼👶🏼
Sinmn Hepiniz sağlıkla kavuşun bebeklerinize.. Ağustos başlığını görünce yazmak istedim☺️ben de bir Ağustos annesiyim ama 2018 Ağustos 🥰 oğlum kucağımda çok şükür, 4 aylık🥰 geçen sene bu zamanlar biz de çok yeniydik ☺️