Safiye2 umudumhicbitmez13 bir sorun olmaz o zaman canım afiyet olsun 🙂 bebiş bayram yapmıştır içerde tatlıyı yiyince 🌸
Minigiim-vebenn52 umudumhicbitmez13 canım tüm dediğin ne oluyo ne reçeli yedin ne kısmı gitti ağzına anlamadım ben tamamını demek istemedin sanırım sapını falan mı yedin yani
_almirasmom umudumhicbitmez13 abla kavanozu yemedıysen sadece recelın hepsını yedıysen sıkıntı yok korkma
Minigiim-vebenn52 umudumhicbitmez13 ne reçeli yedin ki içinde sap var çilek reçeli mi 🤣 ama bişi olmaz sonuçta oda yumusuyo yeniyo yani
LamiyaCetinkaya umudumhicbitmez13 Sən Azərbaycanlısan 100%😂😂😂 gülməkdən öldüm burda 😂😂 eybi yox, nə mürəbbəsi idi? Uzağı başqa yerdən çıxacaq uşaqla əlaqəsi yoxdu 😁😁
umudumhicbitmez13 LamiyaCetinkaya sen başa dusdun he azeriyem vareniyanin tumu getti bogazima anlata bilmirem🥹
Minigiim-vebenn52 umudumhicbitmez13 hahahahah yaaaa bayılıyorum Azerilere 🫶🏻 Bişey olmaz çekirdekten korkma 🤣🥰
Badeveannesi umudumhicbitmez13 çok çok şekerin yükselir biraz onun dışında bebiş recele doymuş anne karnında 🤣