Safiye2 umudumhicbitmez13 yaaa kıyamam yanlışlıkla nasıl oldu acaba 😀 bir sorun olmaz ama eğer gebelik şekerin varsa şekerin yükselir sadece
tugcesakzci umudumhicbitmez13 ne gibi bir zararı olabilir? Kız ayrıca yanlışlıkls nasıl oluyo ilk defa sende duydum 😂😂
_Tazeanne Yanlışlıkla reçelini tümünü nasıl yemiş olabilirsiniz ve neden zarar versin 🤣🤣 yoksa bebek reçele mi dönüşecek
tugcesakzci umudumhicbitmez13 😂😂 tamam tamam şekeriniz var mı gebelik şekeriniz varsa çık yükseltir. Ama yine de dikkat edin şekerin de fazlası iyi değildir gebelikte. Akşam akşam güldürdünüz 😂😂
Tubatgn umudumhicbitmez13 Yanlışlıkla nasıl yediniz? Durduramadım kendimi deseniz daha makbule geçer 😀
Parsmommy umudumhicbitmez13 Yanlışlıkla nasıl oluyor onu cidden anlamadım yani yanlışlıkla hap atarsın su yerine sirke içersin vs anlarım da reçelin tamamı nasıl yanlışlıkla yenir 🙄🙄
Minigiim-vebenn52 umudumhicbitmez13 canım tüm dediğin ne oluyo ne reçeli yedin ne kısmı gitti ağzına anlamadım ben tamamını demek istemedin sanırım sapını falan mı yedin yani
Hatice_70 umudumhicbitmez13 hahahahah sorunuzdan çok cevaplara güldüm ya😂😂😂😂 inşallah bişey olmaz korkmayn
_Tazeanne umudumhicbitmez13 cevapları okuyunca anladım çok güldüm kusura bakmayın 😄😄 afiyet bal olsun birşey olmaz
Safiye2 umudumhicbitmez13 bir sorun olmaz o zaman canım afiyet olsun 🙂 bebiş bayram yapmıştır içerde tatlıyı yiyince 🌸