pilateslover merhabalar benim de ilk ilaç ve iğne deneyimim oluyor. Önce klomen verdi bana doktor 5 gün kullandım. O bitince yumurtaların boyutuna bakmak için kontrole çağırıyor yeterli büyüklükte yumurta varsa çatlatma iğnesi yapılıyor. Bana iğneyi doktor kendisi yaptı ama bazı doktorlar saat verip iğneyi evde yapmalarını söylüyormuş. Basit bir iğne zaten. İğneyi devlette heyet raporu ile reçetelendirebilirsen sanırım bir miktarını sigorta karşılıyormuş. Ben özele gidiyorum 750 TL gibi bir para ödedim iğneye. Araştırdığım kadarıyla bizim gibi bir sıkıntısı olmayıp önceden hamilede kalmış kişilerde bu yöntem epey işe yarıyor. Çoğunlukla ilk denemede hamile kalmış okuduklarım. Sanırım çatlatma iğnesi tedavisi üç kez yapılıyor işe yaramazsa aşılama deneniyor. Eğer iğne olursanız ben iğne olacağım gün dahil olmak üzere her gün sonra gün aşırı ilişki denedim. 10. Gündeyim iğne etkisi 12. Günde geçiyormuş 2 gün sonra test yapacağım. Çıkmazsa bat 24 Ocak onu bekleyeceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun.