elifdiyorkii 14 haftalık gebeyim az önce tuvalette kanamam olduğunu gördüm başına gelen var mı delirecek gibiyim şuan kan sulandırıcı kullanıyorum ekstra sadece
Fer4h elifdiyorkii ilişki yaşanmışmıydı yada ağır kaldırma vs hangi durumdan sonra olması ve rengi önemli
Aytug0101 elifdiyorkii bende 7.haftadayim iki gündür benimde yoğun kanamam var evde sürekli yatyorum…
Busestl Gecen hafta bendede olmusdu 11 haftalik hamileyim sehir hastanesinin kadin dogum aciline gittim canm bana da hep doktora acile gtmem önerildi burada sende git lütfen
yasemnkts Aynı haftada benim de olmuştu. Kan sulandırıcıdan kaynaklı dedi özeldeki doktorum. Progestan iğne kullandım 3 gün. Daha sonra fitiline geçtim günde 3 kez kanama bitene kadar kullandım. Bitince günde 1 den devam ettim . 10 gün kadar sürdü leke leke.
Adenala elifdiyorkii Gebelikte hiçbir kanama normal değil hemen acile gidin canım bakarlar en azından ilaç vs verirler
Hasadser elifdiyorkii çok şükür kan sulandırıcı etkisi olabilir mi acaba sorsaydiniz keşke şu an durdu mu kanamaniz
elifdiyorkii Hasadser Ya hiç bisey demedi o an benimde dilim tutuldu resmen yarın randevu aldım yine gidicem
Evremo Kan sulandırıcı iğne bende kullanıyorum ama olmadı inşallah olmaz. Kanama lekelenme gebelikte acil durumdur bence gitmediyseniz gidin hemen derim
MorVosvos elifdiyorkii bir kanadım ilk gebeliğimde tam 14 haftalıktım dün gibi hatırlıyorum elim ayağım boşaldı. Biri sanki çeşmeyi açtı yukarıdan şakır şakır. Saniyeler içinde 2 ped doldu. Ve o kanama azalarak 1 ay sürdü. Şimdi ikizlerim 1 buçuk yaşında şükürler olsun :)
elifdiyorkii MorVosvos çok şükür Allah bağışlasın🤲🏻 benim kanamam çok az miktardaydı şuan kesildi zaten ama yinede çok kötüydü o an dediğiniz gibi hala da kendime gelmiş sayılmam yani
Aytug0101 MorVosvos peki naptınız o zamanlar ilaç kullandınız mı nasıl birsey yaptınız kanamaniz varken