ZelihaTkcnn jamili Cok güzel aciklamissiniz bende tam bilmediğimden doğum parası yazdim insanların kafası karıştı 🤣 benimde öyle ama çok şükür öğrendim nasıl olduğunu nasıl alinacagini teşekkür ederim ♥️
tugcesakzci ZelihaTkcnn sigortalı görünmeniz yetmiyor yalnız denetleniyorsunuz orda gerçekten çalışıyor musunuz diye aksi takdirde ceza ödetir SGk bilginiz olsun. Gününüz 90 gündem fazla yatırıldı değilmi? Gün şartı var çünkü
ZelihaTkcnn tugcesakzci Denetlesinler tabi ki benim masam herseyim hazır orada olurum her an 🤣 sigortam 90 günden fazla 1 yıldir sigortalı olarak gozukuyorum halada devam yatiriyoruz
Yunel ZelihaTkcnn valla epey zaman oldu ama yanlış yatırlamıyorsam ptt den almıştım diye hatırlıyorum hatta bu doğum parasınıda almıştım 400
ZelihaTkcnn Yunel doğum parasi dediginiz tek seferlik 400 TL mı veriyorlarmış onu bilmiyorum tek bildiğim bu rapor parası
12345demir ZelihaTkcnn PTT hesabına yatıyor e devletten başka hesabın varsa o kartına tanımlayabilirsin çünkü herkesin PTT hesabı olmayabilir
ZelihaTkcnn 12345demir Yaa anladım PTT den hiç para alışverişi yapmadim olmayabilir başka karta tanimlatabilirim ozaman
tugcesakzci ZelihaTkcnn tamam canım sigortalılığın izninin tamamen bitişine kadar devam edecek çünkü izin bitişi işe dönecek misin o denetleniyor bir de. Bir de e devletten banka hesabı tanımla PTT ile uğraşma
gulruba ZelihaTkcnn muhasebecinizle konuştunuz mu . Eşinizin yanında çalışıyor gözüküp alamıyorsunuz . Çünkü ben daha hamile değilken eşim sigortami ödüyordu muhasebecimizle konuştuk . Eşinin yanında çalışan alamıyormus doğum parasını..
12345demir ZelihaTkcnn üzerinize olan bütün kartlar orda çıkar yatırılması nı istediniz hesabı seçmeniz yeterli olacaktır
Busralktem ZelihaTkcnn ayy hadi inşaallah ne iyi olur 🙈 doğum parası, hastahane muayene ücretleri derken epey masrafımız oluyor güzel olur inşaallah 🫠
ZelihaTkcnn Busralktem Gerçekten öyle çok iyi olur hastane masraflarıni en azından karşılar superrr 😊 2024 de verilicek rapor parası 49.777 TL yazmis birisi yoruma inşallah bizde okadar alırız 😂
Deniz90- 2024 için verilecek para 49.777₺ ben pazartesi raporu muhasebeciye gönderdim.e devletten ibanımı tanımladım dogduktan sonra 2 parça yatıyormus bu para 8 hafta 8 hafta olarak bölünüyormus.
ZelihaTkcnn Deniz90- Ay cidden zamdan yararlanmis olacağız çok iyi olur hastane masraflarını karşılamis olur benim için 😂
Hasreti Deniz90- peki 49.777 olduğuna emin misin benm bildiğim son 12 aylık maaş durumuna göre alınıyor yani 2023 te asgari ücret daha düşük olduğu için tam 49 alınır mı bilemiyorum bende bu hafta çalışamaz raporu alacam ama 49777 alacağıma inanmıyorum 😅
Bceylan Deniz90- merhaba ben Aralık 1 de aldım rapor raporun devamı 2024 üde kapsiyor normalde 12.350 TL maaş alıyorum ama yeni yılda tabi asgari ücret arttı sizce ne kadar para yatar bana
Yunel ZelihaTkcnn doğum parası tek seferlik devletin canlı doğum yapan herkese verdiği para ilkinde 300 ikincisi 400 üçüncü 600 benim şuan üçüncü gebeliğim herşey arttarken devletin verdiği miktar hiç değişmiyor sağolsun 5 yıl önceki fiyat hala geçerli bu parayıda 3 ay sonra ptt den alabilirsin
ZelihaTkcnn 12345demir E devletimden kartimi seçmem yeterli olacaktır ozaman çok teşekkür ederim bilgileriniz için çok iyi oldu baya bilgi edindim burada ♥️♥️
ZelihaTkcnn ZelihaTkcnn bu arada bu ödeme askeri ucretli için mi gecerli rakam yoksa memur doktor maaşı alan birisi için mi geçerli bir ödeme miktarı
Busralktem ZelihaTkcnn ayy hadi inşaallah 😅 ah bi de doğurabilsem, 41+1 oldum hala tık yok bu gidişle doktor sezeryana alacak :(
Smyyecrkl ZelihaTkcnn 2024 te ne kadar olduğu öenmli değil önemli olan sizin son bir yıl içinde yatan brüt maaşınız onun üzerinden hesaplanıyor intertte hesaplama bilgisi var bakabilirsiniz izne ne zaman ayrıldınız
mirooo teacher-mom21 siz doğum yardımından bahsediyorsunuz, hanfendi de analık raporundan bahsediyor. Yani doğum izni rapor ücretinden
2bebekannesi3542 Busralktem 32. Haftada işyerim icin rapor alabilir miyim dersiniz. Muhtemelen devlet kurumlarında müdürlere iletilir diye düsünüyorum. Sonrası zaten devlette.