Bskrt Melegimgeliyor benm doktorum 35te başlatıyor ama bi kere çok ağrım olmuştu 30. Haftada bağladı Bi kere de 33te bebek hareketsiz diye girdm İkisinde de bşy çıkmadı çok şükür
Pinar38 Tweetybaby ya doktorla alakalı değil bence normalde beni iki hafta sonrası için çağırmıştı doktorum gel nst ye bağlayalım demişti ama benim biraz suyum geldi ve kasılmalarım oldu 33 haftalık bebeğim ve durum böyle olunca rahim içi kasılma sancı var mı diye nst ye bağladılar yani sanırım herhangi ters bi durumda nst yi erken yapıyorlar 🙂
svmeybgl Melegimgeliyor devlette sanırım 28. Haftadan sonra özelde de değişiyor . Kimisi 32 de giriyor ben 35. Girmiştim
svmeybgl Melegimgeliyor biraz yanlış anladınız sanırım bayanı ☺️ 1. Sizin hemşire olduğunuzu biz bilemeyiz 2. De tabi ki hatalı yazım varsa düzeltilmedi ☺️ Bu yorumu neden yaptım derseniz Bende düzeltme ihtiyacı hissettim arkadaş düzeltmiş RabiaGlck teşekkürler ☺️
svmeybgl TugceSenelKavak ah ne güzel şimdi o yorumu yapacaktım hemşire ama neden bilmiyorsunuz diye ağzınıza sağlık 😅
Baklava Melegimgeliyor cogu doktor 32 den sonra basliyor Nst ye.ben 32+2 de gittigimde Nst ye baglamislardi. Devleti bilmiyorum ama buyuk ihtimalle orasida oyledir.
Neroizm Melegimgeliyor doktorunuza ve sizin durumunuza gore degisir ama genelde 35. Haftadan sonra baglaniyor.
Omerhatice Aselnaz33 once nst sonra bebisi goruyosun cnm Önce o makineye bağlıyor seni 15 dkka sürüyor kLp atışlarını orda dinmiyosun o kdr sonra muayenen vae zaten girip beblisinide görürsün