RabiaGlck Melegimgeliyor ya lütfen bir şeyin üstünü kapatmak için başka şeyleri öne sürmeyin siz beni tanımadan neyi bilip bilmediğimi nerden biliyorsunuz cahillik bu yaptığınız size düzgünce sizi kırmak için söylemediğimi sadece düzeltmek için söylediğimi dile getirdim daha fazla muhattap olmak istemiyorum sizinle.
TugceSenelKavak RabiaGlck yazmayacaktım ama tutamadım kendimi. İyi niyetinize inandığım için yazmak istedim. Hanımefendi hemşireymiş nst nin nasıl yazıldığını gayet iyi biliyor ama kaçıncı haftada başladığını bilmiyor. Garip geldi açıkçası bana. Herkes herşeye sinirlenir olmuş. Siz alınmayın bence.
Brlgry Melegimgeliyor 32. Haftada başlıyor bende 32. Haftada girdim ilk nst ye olması gerekende 32. Haftada başlaması
BusraEda Melegimgeliyor iyi de sakince söylemiş kız. Siz niye bu kadar ters yaptınız ki yani ? Olabilir. Kadın iyi niyetle düzeltmiş RabiaGlck
BusraEda TugceSenelKavak aynen bende atladım tutamadım kendimi. Herkes önün gelene posta koyma peşinde anlam veremiyorum . Ay yanlış olmuş teşekkürler dese kapanacak konu. Kendini haklı çıakrmaya çalışması bitti karşı tarafı küçük düşürme peşine düşüyor 🤦🏼
RabiaGlck TugceSenelKavak ben hemşireyim herşeyi bilirim diyor kaçıncı haftada girildiğini bilmiyor NST’ ye:) o zaten tamamen ayrı bi komik. Böyle karşısındaki insanları küçük düşürmeye çalışan insanları anlamıyorum gerçekten
RabiaGlck BusraEda sağolun sizde gerçekten bi an acaba kırıcı bi biçimde mi yazmışım diye düşünmedim değil ama gayet normal söylemişim rahatladım:)
Seyhan34 Melegimgeliyor nst gebelikten gebeliğe değişiyor bana ilk 28 haftada bağlandı normal şartlarda 32 den sonra bağlanıyor diye biliyorum
ilkim19 Melegimgeliyor banada 37.haftaya randevu verdi ama nst den bahsetmedi🤔 Acaba bakılır mı gittiğimde bilemedim şimdi 😳
Merve71 Melegimgeliyor ben 33.haftada başladım canım doktora ve hastahaneye en önemlisi sana ve bebeğe göre değişiyor 😊