TugbaOmerCucuk Nihlenaz ben normal adet sancısı gibi baya sancilandim. Göğüslerim acayip ağrıyordu. 0 ihtimalle gittim kan vermeye beta bile 57 iyi öğrendiğimde. Mide bulantısı falan gibi belirtiler olmadı. Kokuları aşırı aliyodum bi de uyku yaptı.
TugbaOmerCucuk Nihlenaz aynen adet zamanımda oldu. 3 önce ya da sonra olurdu günümden. 3 gü bekledim olmayınca kan verdim.
damlacgul Nihlenaz herkes her belirtiyi yaşamaz zaten. Benim yaşamadığım bazı şeyleri yaşayabilirsiniz ya da bende çok olan bir şeyi yaşamayabilirsiniz. Ben ilk 3 ay hiç kusmadım mesela sonradan başladı o yüzden belirtilere çok takılmayın hiç belirti olmayabilir bile
Zeyasln Nihlenaz 17 haftalık hamileyim akıntım yok denecek kadar az başından beri ilk hamileliğimde çok fazlaydı mesala
zey-nep11 Aynen ya bende bu ay kuruyum diğer aylar ful akıntı vardı bu ay kuru adete uc gun var adet ağrısı gibi cok az agrı oluyo gogus ağrısı azcık bel okdr kuzu kısmet ya bende bu ay kuru olumca sasırdım🤣🤣 bakalm nolcakkkkk
Ervan Nihlenaz benim hep akıntım olur normalde sürekli. Ama gebe kalınca kupkuru oldu yok oldu. İlk geneligimde. Bu gebeligimdede öyle anladım. İlkindede öyle olmusdu diye. Ve gebeyim 34 hafta🖤
Nihlenaz Ervan yaa 😍 böyle olunca daha çok merak ettim 😅 ben diğer aylarımı hiç bilmiyorum hiç dikkat etmedim kendime bu ay şüpheli ilişki olduğu için gözlemliyorum
Zeynepkrkytlli Nihlenaz herkes her belirtiyi yasamiyo canım o yüzden ille de akıntı olacak diye bir şey yoktur bence
zey-nep11 Nihlenaz ne blm adet sinyalleri hanı olurya tuhaf his olur içinde öyle hıssetm de gecti bakalm nolcak. Olmazsa sprm testi verdırcem eşime ben gorundum sorun yokmuş bende