ozgekader Anneler aranızda mutlaka yaptıranlarınız vardır bebek çikolatası yaptırmak istiyorum güvenilir olsun çikolata tadı güzel kaliteli olsun istiyorum yaptıranlarınız varsa ınstagram sitesi varsa yazabilirmi bana rica etsem yaptıranlar varsa resim de atabilirler çok iyi olur 😊🌸
nilaydeniz ozgekader dokmecikolata sayfasına bakabilirsiniz, istediğiniz baskıyı yapıyorlar ve sağlam bir şekilde geliyor tavsiye ederim
Denizs16 ozgekader instagramda renkli atölye diye bir sayfa var oradan yaptırdım çok güzel oldular hediyelikte yaptırdım kolonya anahtarlık olarak hepsi takım halinde oldu yapan kişi çok ilgili istediğin gibi tasarlıyor
Firstmomfirstchild ozgekader carsamba günü cikolata madeni adli bir siteye buradan sorarak yaptirmistim 😅 güveniyorum insallah gelip güzel olacak
Tatar59 ozgekader eyl.desing çok güzel çikolataları kailteli lezzetli, hediyelik de yapıyor bakmanızı tavsiye ederim.
ozgekader Hanımlar yokmu aranızda bebiş için hoş geldin çikolatası yaptıranlar resimde atabilir çok iyi olur
Merfakts Ben instagramda çikolata madeni diye bir sayfa var orada yaptırdım daha yeni. Elit marka çikolata kullanıyorlar, kolonya şişesi hediye ve fiyatı diğer yerlere göre çok daha uygun. Bir de kendi tasarımınızı da basıyorlar hemen de teslim ediliyor
skrbsrl ozgekader instagramda çikolata deposuna yaptırdım, hem fiyat olarak uygun geldi hem hızlı teslim edildi. Denemek için bir tane çikolataya baktık, daha paketini açtığım gibi buram buram çikolata koktu resmen ortalık ve aşırı lezzetliydi
mucizem0111 Buradaki yoğun tavsiyeler üzerine çikolata deposundan siparişimi oluşturdum inşallah güzel gelirse buradan görüşlerimi size iletirim görsel olarakta atarım😊