sumeyra00 Mrszeyna bilmiyorum ki bel ağrısı çekiyorum çok fena ama adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok benzer olduğu için emin olamıyorum bide 3 gün geçikti erken gebelikte mutlaka çıkardı diye düşünüyorum
hyena Mrszeyna yok sisteme daha düşmedi heyecanla bekliyorum valla az önce bakıyım dedim en son verdiğim başka bi değeri o sandım küçük çaplı kalp çarpıntısı ve heyecan yaşadım 🤣 sonra fark ettim o olmadığını ay bi çıksada rahatlasam
hyena Mrszeyna inşallah belkide erken mi verdim diyorum çünkü yumurtlama akıntısı gördüm 9 gün önceydi çatlama va ne zaman oldu bilmiyorum bugün adet günüm
Mrszeyna sumeyra00 ver canm bencede belirsizlik çok kötü bende yarına randevu aldım sağlık ocağına kan vercem inşallah güzel haberler alırız 🥰
Mrszeyna hyena senin gebe olma olasılığın daha yüksek benim 4.gün ben ümidimi kestim gibi senin hayırlısı 🥰
hyena Mrszeyna adet olacak gibi ağrım var 5 gündür filan batmalarım oluyor ama gelen giden yok adet oldum sanıp gidiyorum akıntı geliyor sadece hayırlısı olsun diyeyim geç döllenme olursa ne zaman çıkar ki