Ozge11 Melisa_Lila kesinlikle canım ne kadar iyi besleniyoruz desek de bazı takviyeleri besinlerle almak çok zor o yüzden takviyeye ihtiyaç var.
Cepvcivi2 Melisa_Lila canım benim kaşıntım var ondan bıraktım biraz azaldı ama tam geçmedi biraz içsemmş yaa
Tostosunannesi Defnemin_annesi doktor size fazla dedi mi ya ? Bana sekerli seyler yeme kilosu fazla dedi
Defnemin_annesi Tostosunannesi evet fazla dedi ama yeme içme konusuna karışmadı.sadece böyle giderse sezeryan olur büyük ihtimalle dedi.benim suyum da fazla.
Cepvcivi2 Melisa_Lila alerjim belli değil tahliller de temiz çıktı ilaçlar yapabiliyor bazen diye kesti azaldı şuan kaşıntım hatta geçti gibi
Giz_em Cepvcivi2 içmeniz gereken ilaçları neden içmiyorsunuz hamileyken, ilaçlarımızı içmek, sağlıklı beslenmek (protein ve kalsiyum ağırlıklı) bizim sorumluluğumuz ve görevimiz :) ilaçların alınmasının bi sebebi var içmelisiniz muhakkak
Cepvcivi2 Giz_em ben onu kafama göre içmemezlik ypmıyorum hatta o ilaçlar boğazmdan çok zor geçiyor yine de içiyorumm doktorum kesti nedeni belli olmayan kaşıntım vardı 10 gindür fazlası doktorum ilaçları keselim bi dedi şu an azaldı yoksa zaten o çocuğum için neden içmiim