MorKelebek54 Kizlar benim göğüslerim cok büyümedi dolgunlasti ama oyle cok bi fark yok suan 23. Hadtamdayim doguma yakin daha buyur mu? Bi de göğüs ucum cok fazla yok dolgunlasinca biraz cikti uçlari ama emzirenilir miyim bilemiyorum
fundatlas MorKelebek54 aynı sorun bende de var uç hiç yoktu hala yok. Artık emziremicem psikolojisine girdim çevremde bebeklileri gördükçe daha kötü oluyorum. Hayırlısı artık..
Yenibirannee MorKelebek54 ben 2 doğum yaptım ve 3 aylik bebegim hala emiyor. 1 tane meme ucum içe doğru göçük valla bir emiyor hepsini çıkarıyor. hic takmayın bence emme refleksi geliştikçe emiyor siz yeter ki dogru şekilde ağzına sokmaya çalışın
bbaby44 Benim gogusler büyüdü renkde koyulasma da oldu ama gogus ucum ayni bi degisiklik yok kucukler umarim emebilir bebiş
MorKelebek54 bbaby44 kuzum benim göğüs uclarimda kahverengi oldu normalde ten rengime yakin bi renkti ama deidgim gibi ben cok fazla buyur sandim ama cok olmadi uclarim yine eskiye gore cikik durumda ama doguma kadar daha cok cikar mi bilmiukrum daha cok buyur mu bilemiykrum
MorKelebek54 fundatlas en azindan silikon meme uclari varmis onlardan kullaniriz cikmassa annemin de yokmus ama doguma yakin sut doldukca cikmis onunda
MorKelebek54 Yenibirannee gercekten mi ya ben cok tedirginim bu konuda benim icin cok onemli bu umarim cikar benim hic yok degil az cikik durumda gebelikden once ucu sivri degildi hic benim de ice donukdu ama dolgunlasti ya biraz ucu sivrilmeye basladi umarim doguma yakin sut oldukca buyur de cikar benim de
fundatlas MorKelebek54 haklısın, zaten bir yerde de okumuştum uç olmasada bebek zaten kahverengi kısmı komple tutuyor ve o şekilde emiyormuş inşallah doğrudur ve bebeklerimizi emziririz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mevlude_Sahin MorKelebek54 İlk oğlumda bebek hemşiresi silikon uçla emzirmemi istemişti bende de öyle olduğunda emdi sütümde vardı şükür ama alışkanlık yapıyor benden size tavsiye göğüs ucunuz çıksa bile emmiyorlar. Göğüs ucu çıkarıcıyla biraz çıkartmayı deneyip emziren mutlaka birde süt sağma makinesi de uç çıkartıyor diyorlar. İkinciye hamileyim aynı hataya düşmemeye çalışıcam
Ygmraygn MorKelebek54 memelerinizin bütük veya küçük olması ucunun olmaması vs emzirmeye asla engel değildir. Bu şekilde zorbalayan ve biberona vs zorlayan olursa lütfen cevabını yapıştırın
Kayaozge MorKelebek54 Hiç merak etmeyin benim de göğüs ucum yoktu doğuma girmeden önce ebe geldi baktı göğüslerin yumuşak bebek tutar dedi ama nolur nolmaz bi tane göğüs ucu alsınlar dedi çok şükür doğumdan sonra bebeğim tuttu sizde kendinizi strese sokmayın
MorKelebek54 Kayaozge yumusak olunca benek tutabiliyo mi onu anlamadim kiz ebet ben yine de silikon meme ucundan alicam dogum cantasina aticam ne olur ne olmaz diye
nurikbal_06 MorKelebek54 zeytinyağı veya bebek yagiyla masaj yapın biraz çok uyarmadan benimde çok yoktu başlarda böyle yapa yapa biraz da olsa çıktı
Kayaozge MorKelebek54 Valla bende anlamamıştım ebe gelip bakıp öyle söylemişti 😀 aynen siz uçta alırsınız nolur nolmaz
Churcill MorKelebek54 son ana kadar çıkabilir çıkmazsa da bebek bazen tutabiliyo. Ya da silikon uç kullanırsınız 🤷 benim bi göğsümün ucu asla çıkmadı zamanla kızımın çenesi kuvvetlendikçe tuttu
MorKelebek54 Churcill oyle yaoicam kuzum silik meme ucu alicam dursun kenarda ne olur ne olmaz diye bulunsun
Churcill MorKelebek54 küçük uçlulardan alın bence belki daha sonra kendi memenize döndürmeniz kolay olur