Nuraslanklc ben tatli pek sevmem ama ekmek tuketiykrdum oda aşırı degil yani neden fazla anlamadim
Amniyon sıvısı fazlaligi
Cceylann01 sebepsiz de olabiliyormuş ilerleyen haftalarda düzelme ihtimali de var yani stres olmayin
Nuraslanklc ins canım bakalım carsamba günü ins hersey yolundadır
Bende bir aydir sadece sabahlari ince iki dilim sebze agirlikli daha cok .9 dan sonra yemedim arada tatli pasta börek kacamaklarim oldu ama cok degil üç dort kez . Sabahlarida sekersiz tahin pekmez yedim genelde. Mümkün olduğunca dikkat ettim simdi yine dikkat etmeye devam dedi. Yediden sonra yemek yok dedi cok acikirsan ayran kefir. Genelde bebege kilo yapan şeyler yedim kilo olarak bebek önde gidiyor
- Düzenlendi
Yma 22 haftalıkken bebeğin kaç kiloydu hatırlıyor musunuz
Yma şu su konusu benim aşırı canımı sıkıyor. Benimde suyum az erken alacaklar. Fazla olsa sorun az olsa sorun. Sebebi de belli değil. Geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah. Sağlıkla kucağınıza alın
TugbaOmerCucuk amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim inş
1prensannesii__ 22 de yaptirdim detaylida 560gr falandi şuan 919 gramdi dün
Yma benimde 22 haftalıkken 613 gram dedi ama suyu falan gayet iyi dedi şeker yüklemesi yaptırcam korkuyorum şeker çıkıcak diye
Yma meyve dahil hiç şekerli ürünler yemiceksin benimde arkadaşım öyleydi 28. Haftadan 34 e kadar böyle tuttu içinde suyun fazla olduğu için doğum riskin var ve doktorunla konus ciğer geliştirici yapılsın proteinli beslen ekmek yeme bebek kilo alsin iki yumurta kaşar tavuk kabak çekirdeği gibi ürünleri fazlalaştir
1prensannesii__ bugün yaptirdim bende. Eşim cok destek oldu merak etme bişi cikmayacak falan diye dedigi gibide oldu. Normalde tatliya çok düşkünüm ama sabahlari daha cok sekerisz seçenekler bulmaya calisiyorum. İcinizi ferah tutun inş sizdede bir şey cimayacak
Yma ben şeker tatlı yemediğimde tansiyonum düşüyor gibi kendime gelemiyorum yemeyince yemekten çok meyve yiyorum inşallah yoktur