Bende bir aydir sadece sabahlari ince iki dilim sebze agirlikli daha cok .9 dan sonra yemedim arada tatli pasta börek kacamaklarim oldu ama cok degil üç dort kez . Sabahlarida sekersiz tahin pekmez yedim genelde. Mümkün olduğunca dikkat ettim simdi yine dikkat etmeye devam dedi. Yediden sonra yemek yok dedi cok acikirsan ayran kefir. Genelde bebege kilo yapan şeyler yedim kilo olarak bebek önde gidiyor

Yma 26. Haftada gebelik şekeri yüzünden bebişin suyu fazlaydı sonrasında diyetisyenle devam ettim hamur işini tatlıyı kestim şuanda 35+5 oldum bebeğin suyu normal seviyede

• Yma bunu yanıtladı.

Yma 22 haftalıkken bebeğin kaç kiloydu hatırlıyor musunuz

• Yma bunu yanıtladı.

Yma şu su konusu benim aşırı canımı sıkıyor. Benimde suyum az erken alacaklar. Fazla olsa sorun az olsa sorun. Sebebi de belli değil. Geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah. Sağlıkla kucağınıza alın

• Yma bunu yanıtladı.

Yma meyve tatlı hamur işlerinden beyaz ekmekten uzak dur bide ben endol ilaç içtim tabi 19.haftadan itibaren diyetliydim

• Yma bunu yanıtladı.

Cansel76 endolu verdi daha kullanmadim çok kasık agrin olursa al demisti progestan aliyorum fitil akşamları

Safiye2 umarim benimkide düzelir bir süre sonra saglikla gelsinler bebislerimiz

Cansel76 bir sey sorabilir miyim şekersiz granola yogurtla ve findik ezmesi sabah falan yenilir mi. Ekmegide kendim yapiyorum beyaz un katmadan yedi çeşit undan yapıyorum

Yma suyu fazla olunca ne gibi sıkıntı oluyor erken doğum falan mı

• Yma bunu yanıtladı.

Yma benimde 22 haftalıkken 613 gram dedi ama suyu falan gayet iyi dedi şeker yüklemesi yaptırcam korkuyorum şeker çıkıcak diye

• Yma bunu yanıtladı.

Sevvooi internette yazan erken dogum diyorlar ama doktor bişi demedi cünkü birsey bulunmadi beslenme dedi

Yma meyve dahil hiç şekerli ürünler yemiceksin benimde arkadaşım öyleydi 28. Haftadan 34 e kadar böyle tuttu içinde suyun fazla olduğu için doğum riskin var ve doktorunla konus ciğer geliştirici yapılsın proteinli beslen ekmek yeme bebek kilo alsin iki yumurta kaşar tavuk kabak çekirdeği gibi ürünleri fazlalaştir

1prensannesii__ bugün yaptirdim bende. Eşim cok destek oldu merak etme bişi cikmayacak falan diye dedigi gibide oldu. Normalde tatliya çok düşkünüm ama sabahlari daha cok sekerisz seçenekler bulmaya calisiyorum. İcinizi ferah tutun inş sizdede bir şey cimayacak

Yma ben şeker tatlı yemediğimde tansiyonum düşüyor gibi kendime gelemiyorum yemeyince yemekten çok meyve yiyorum inşallah yoktur

• Yma bunu yanıtladı.
                  • Yma bunu beğendi.