ikizannesiFilizkaradogan Babyseymen bu belirtilerin hepsi ama hepsi bende mevcuttu ama kızım olacak 😃😄
Zaraninannesi Minnosunannesi bende tam tersi kiz bebek bekliyorum allahin izniyle ben cirkinlestim 😭😂
MeryemHaLisTz [bilinmeyen] tatlı yiyince kz olurmş bende böyle biliyorum😊😊 ekşi yedim yedim erkek oldu🙂🙂🙂
Edos Herkeste farklı etkiler oluyoe bunları düşünüp kendinizi bir şeye odaklamayın bence. Çin takvimi şansa bende tutmadı. Yok erkekte mide bulantısı olmazmış diyolar. ablam erkek bebeğe hamileyken tuvaletten çıkamıyordu elinde posetle geziyordu ben kiz annesi olucam Inşallah hiç midem bulanmıyor. Ayaklar buz olurmuş. Vallahi günlerdir ısınmıyor ayaklarm. Eksi tatlıya hiç inanmayın. Annem 5 kiz doğurdu genelde hep tatlı yemiş 😂 Kendinizi bir şeye alıştırmayın. Rabbim hayırlısını nasıp etsin.
Hsrtbrky Babyseymen bende aynı belirtiler var bende hep erkek olarak hissediyorum ama 22 haftalık göstermedi kendini hayırlısı olsun inş hepimiz için ❤
Babyboymom Babyseymen 😃 Bunlar bendede var tatlı hariç bakalım bnm ne çıkacak çünkü pek inanmıyorum ben. Kızda bunların hiç biri olmamıştı🤣
Zaraninannesi Hsrtbrky yani kiz bebek bekliyorum kendimi cirkin his ediyom bakimsiz bilmiyom dogrumu bu dediklerimiz ama oglanda böyle deyildim😀
Merveer Kbrbsr bulantilarim cok azdi, sut ve sut urunlerine karsi istahim artti, ayaklarim buz gibiydi, ilk haftalarda yuzumde sivilcelenme yasadim, hep tuzlu ve eksi yedim, genel bilinenenin aksine tatli agzima suremedim kismetse oglumuz olacak 💙
Toraman Herşeyden önce hayırlısı olsun cnm, oğlum oldu dersin guy olur Allah(cc) muhfaza neler duyuyorz🙁(((((
Fatzek 13.haftadayım hala bulantım var önceden gece olmazdı artık geceleride bulantım başladı ve bebeğim sol tarafta ultrasonda öyle görünüyor kuzumm 😍 Aşerme yok . içime hep erkek doğuyo Allah'ım gönlümüze göre saglıklısını nasip etsin tabikide 🤗 cinsiyeti henüz belli değil sabırsızlıkla o günü bekliyorum kızlar. 🤣🤣 💗💗💗
eymeninannesi123 Ben sadece gece bulantısı yaşıyorum gündüz hiç bsey yok sadece gece bunun cinsiyet le alakası var mıdır