M_cakir Kbrbsr Kbrbsr aaaa ne kadar sınırda.. bilemedim ki. Ben dr uma kalp atış hızı nedir diye sormuştum. Yüksek ihtimal kız demişti 5. Haftada gerçekten de kizmis😊 176 çıkmıştı bizim
Annesinin1tanesi Hamile oldğmu bilmeden tatlı ve dondurma istedim. Sonra hamile oldğmu öğrendiğimde ilk marulun göbeğini limonlayıp yedim canm çok istedi snra arkasndan salatalk ve tuz ikilisi sonra kutu kutu kremini şeker 🤣 bu üçlüyü canm çok istiyor bir ekşi bir tatlı yiyip duruyorum 🤣 şuan 9 haftann içindeyim hala aynıyım 🤣 sonucu çok merk ediorm 🤣 ama yediğim hiçbir yemeği hazmedemiyorm ne yaptıysam işe yaramadı 🤢
Babyseymen Esraabrklu Allah’a şükür Şia’na kadar benimde hamileliğim sıkıntısız bugün bi baş ağrısı oldu inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
GkeCanKaran Prensimizibekliyoruz bnmde aynı belirtiler var yazdığın hepsi bnde var cnm.doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin değil hayırlısı ☺
Prensimizibekliyoruz GkeCanKaran erkek olabilir o zaman canım hakkınızda hangisi hayırlıysa Allahım onu nasip etsin inşallah canım🙏
Gulizar0652 Kızlar meraba bende 12.3 günlüğüm bu gün doktora gittim yaşlı bi doktor du ve baya baktı erkeğe benziyor ama göbek kordonuda olabilir dedi siz böyle bi durum yasadinizmi acaba 😊😊
Efebilal Kbrbsr vallahi canım ilk hamileliğimde hiç bir bulantı vs yaşamadım ekşi yedim hep yeşil erik falan yedim erkek di şimdi ikinciye hamileyim bunda bulantı çok fazla var çok zor geçiyo bugun doktora gittim erkeğe benziyo dedi yani bence hiç belli olmuyo en garanti bekleyip görücez
Hilal_ozer Bende hiçbir belirti tutmadı. Başından beri turşu çekiyor canım ve tatlıdan soğudum, cildimde bozulmalar oldu... Bu gibi belirtilerden dolayı herkes kız dediyse de ultrasonda erkek çıktı. Yani bunlar tamamen asılsız sanırım