_ozlemmdgsnn Smr28 suyun fazla olması normal doğuma biraz sıkıntı çıkarabiliyormuş öncelikleri her zaman normal oluyor ama ben sezaryen oldum
matmazellayy _ozlemmdgsnn Rabbim bi avazda kurtarsın bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuşum zorlanıyor musun şuan
_ozlemmdgsnn matmazellayy çok kötü iki gün geçirdim ama şimdi daha iyiyim ilk normal doğum dediler aşağıdan gelen geçen parmakladı suni sancı verdiler koca bir buçuk günün ardından acilen sezaryene alındım gerçekten çok çileli iki gün geldi geçti
matmazellayy _ozlemmdgsnn olsun evladın sağlıklı sende iyisin çok şükür günahlarına kefaret olsun rabbim şifa versin
_ozlemmdgsnn matmazellayy amin balım sağol şimdi küvezde maalesef doğduğu gün bi kaç saat yanımda kaldı ondan beri küvezde günde bi saat görebiliyorum durumu iyiye gidiyor ama insan çok kötü oluyor oda ayrı
iremdemirr @_ozlemmdgsnn canım 1.5 gün boyunca aldığın suni sancı çok can yakıcımıydı benimde su fazlalığım çıktı yarın 39+0 oluyorum açılmam da yok gidişatım anlattığın gibi görünüyor
_ozlemmdgsnn iremdemirr ağrıyı çoğaltıyor regl ağrısının biraz daha fazlası diyebilirim benim iki cm açılmam oldu ama aniden sezaryene alındım suyumun fazla olması risk oldu biraz bebeğin kanala oturması yönünden şimdi küvezde yatıyor evladım çok dua edin
matmazellayy _ozlemmdgsnn Rabbim sağ Salim evladınızı kucağınıza alıp evinize dönmenizi nasip etsin 🤲🏼