_ozlemmdgsnn Ayağa kalktığım ve kalkmaya yeltendiğim anda ağrı çöküyor sanki göbeğim aşağı düşecekmiş gibi rahatsız ediyor sırtımda hafif ağrı ve aşağıda biraz ağrı var hastaneye gitmeli miyim yoksa evde beklesem daha mı iyi
melteW _ozlemmdgsnn dinlenince geçiyorsa takip edin bu haftadan sonra bu kasılmalar oluyor çok normal
matmazellayy _ozlemmdgsnn bence takip et düzenli bi ağrıysa git haftan gelmiş zaten canım nst de sancı çıkabilir ne olur ne olmaz git bence çünkü herkesin vücudu farklı
Rumuz5838 _ozlemmdgsnn herkes bir değil nolur buradaki yorumlarla ilerlemeyin doktora görünmenizde fayda var gebelik bu ne olacağı belli olmuyor
_ozlemmdgsnn Smr28 yatış verdiler ikinci kez bende yatıyorum nst çekiliyor alttan bakılıyor suyu çok fazlaymış o yüzden riskli alana aldılar yanıma sa kimse gelemiyor
_ozlemmdgsnn matmazellayy suyu çok fazla olduğu için ağrı yapıyor olabilirmiş nst çekiyorlar habire yatıyorum riskli bölgede kan idrar birsürü şey verdim
Arzuanne Bebiş tersse dönmüş olabilir benim aynı göbek düşüyor gibi garip bir ağrı oldu sonraki randevuda bebek doğum pozisyonunda dedi doktor demek o gün döndü dedim tabi doğumla ilgo de olabilir eğer sancı kasılma varsa
_ozlemmdgsnn matmazellayy Allah razı olsun balım doğumu bekliyoruz artık açılma olmuş iki santim kadar dua et bana 🫂🙏🏻
matmazellayy _ozlemmdgsnn Rabbim bi avazda kurtarsın bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuşum zorlanıyor musun şuan