Elifsorma Ece111 Bende Fitil olarak Kullanıyorum Başta Bendede bas donmesı halsızlık uyku yaptı doktorum fitil olarak kullanırsam bi problem ayasamıyıcagımu syledı ve artık bı problem yaşamıyorum şükür🤲🏼🥰
Rabiayce Ben kullanıyorum canım sürekli baş dönmesi halsizlik ve uyku sorunu yasiyorum ağız yoluyla kullanıyorum birtek bende oluyo zannediyodum ama demekki yan etkisi bu şekilde mecbur kullanıyoruz bebeğimiz için
Ece111 Rabiayce aynen canım bebeğimize bişe olmasında kullanırız artık yapacak bişe yok ama bu fitil olayını merak ettim doktorumuza danışalım bence bu konuda
Meryem67 Ece111 yok hapını kullanıyorsun fitil yerine ben 200 mg ikitane kullanıyorum sabah öle akşam hiçç bir yan etki yapmıyo doktorum da yutma etki yapar dedi fitil gibi kullan dedi
GamzeAltndas Ece111 doktora şöyle fitil olarak versin canım , onda yan etki olmuyormus doktorum bana 12 haftaya kadar dedi
Ece111 GamzeAltndas canım bişey daha vajinal fitil olarak kullanmak gerekiyor değil mi 5 gün sonra kontrolüm var o zamana kadar artık dayanıyimde 😏
Evinaram Kızlar bende kullanıyorum sabah akşam 200 lük kullandıktan sonra ne kadar yatılmalı acaba lavaboya gittikten sonra beyaz beyaz geri geliyor normal mi
Ayseyucel Ece111 aynı ilaç fark yok...oral kullanım için üretilmiş ama siz fitil kullanabilirsiniz... zaten yapısı kaygan değil mi 🤔
Selindikci35 Oges evet cnm maalesef ama diger belirtileri yasamaktan iyidir..gunluk hayatimiza devam edebilioruz
Smye Kaç hastalıkken kullanıyorsunuz kızlar bende bugün içip uyucam sabah ta prolutan diye enjeksiyonunu yazmış
Glzr123 Kızlar acil bi bakar mısınız bana fitil olarak vermiş ben içtim hapı bi sıkıntı olur mu ya yeni farkettim 😢
Cemile190 Ece111 canım progestan baş dönmesi mide bulantısı uyku halsizlik yapıor bende 4ay kullandım ve aşırı sinirlilik yapıor.