Elifaaksoyy Ece111 Hemde nasıl zaten en büyük yan etkileri onlar çoğu kişide aynı durumdan şikayetçi ben birde oral olarak aldığım için sarhoş gibi oluyorum ama kullanmak zorundayım😞
Sedef-345 Ece111 kesinlikle fena uyku yapıyor. Ben sabah akşam içmiştim . Gece gündüz ayakta uyuyordum. Sonra sadece gece almaya başladım. Bencede fitilini kullanabilirsin
Esba2019 Ece111 evet canım vücut alışana kadar yapıyor ben tam 1 hafta içtikten 1 saat sonra baş dönmesi mide bulantısı yaşadım ama alıştım şuanda
Ece111 Selindikci35 oral kullanıyorum canım ayakta duracak halim yok bugün iğne vurdular bide acaba yan etki mi yaptı diye düşündüm
Selindikci35 Ece111 olabilir cnm..doktoruna soyle istersen fitil olarak kullanirsin..tansiyon dusuklugu yapar diye doktorum bana bu sekilde kullan demisti
Meryem67 Ece111 zaten hapı kullanıyorsun fitil olarak bence yutma gwnital bölgeden kullan bende ölw kullanıyorum
Ayseyucel Ece111 aynı ilaç fark yok...oral kullanım için üretilmiş ama siz fitil kullanabilirsiniz... zaten yapısı kaygan değil mi 🤔
GamzeAltndas Ece111 oo hemde nasıl ben ilk içmeye başladığımda sanki sarhoş gibi başımı döndürüyordu . Ve uyku yapiyodu simdi alıştım iyiyim sadece uyku yapiyor alisirsin canim
Ece111 GamzeAltndas bu şekilde olursa benim için sıkıntı canım ya bide çalışıyorum 5 gün istirahat verdi ama ya sonrası 🤔 Nekdr süre kullanmak gerekiyor acaba???
ebis Ece111 eveet bende yapiyordu. ben içmiş gibi oluyodum ayakta duramiyodum sallana sallana devriliyodum biyere Bi uyuyodum 5 saat sonra uyudugumu bile hatrlamiyodum
Ece111 Zhraaltun yaaaaaa😏ne gibi zararları varmış canım??? doktora da o kdr diyorum halbuki zararı olan hiç bişe kullanmak istemiyorum diye
GamzeAltndas Ece111 doktora şöyle fitil olarak versin canım , onda yan etki olmuyormus doktorum bana 12 haftaya kadar dedi
Meryem67 Ece111 yok hapını kullanıyorsun fitil yerine ben 200 mg ikitane kullanıyorum sabah öle akşam hiçç bir yan etki yapmıyo doktorum da yutma etki yapar dedi fitil gibi kullan dedi