Skrn12 Esrtgb benim açıklığa bakilmadi nst de sancım çıkmadı normaldede sancm yok insalalh zamaninda gelir bebisler☺️
Rabiakocaman Esrtgb ben 33 den beri 1 cm le duruyorum 35 oldum . 34 de rahim ağzı incelmis. Nst de sancı çıkıyor yatış dedi kabul etmedim. Persemb radevum var büyük ihtimalle gün verecek.
Nuraslanklc Esrtgb temizligi bırakta çantayı hallet 😂 erkenden evin ortasına doğurma da çocuğu ne olur ne olmaz sen hareketlerini kontrol et sürekli bebeğin birde kendini zorlamadan acele etmeye çalış ilk fırsatta yine acile git kontrol ettir riske atma
Esrtgb Nuraslanklc ay Vala gırıstık eve temizledik valizi hazırladık sjmdı yatıyorum ama bana sor oyle agrım varkı anlayamıyorum yorgunlukmu sancı mı 😂
Nuraslanklc Esrtgb Allah seni bildiği gibi etsin kız bu ne rahatlık 😬 bebeğin kilosu ne alemde haberin varmı bari
Skrn12 Esrtgb sen dinlen bence biraz yorma kendini .bana doktorum hicbsey yapma yat normal dogurtmak zorunda kalabilirim yoksa her an dedi
Esrtgb Nuraslanklc ya bilmiyorum ki 2nin altında olsa korkardım heraldı kuvez girmesin diye ama kilo olarak sanırım 2nın altı veya Baska saglık problem olan küveze giriyor
Nuraslanklc Esrtgb 2400 diye biliyorum bende yinede sen dogurmayi bekleme ne olur ne olmaz solunum sıkıntısı falanda olmasın doğarsa bile ciğer geliştirici yapılması lazım inşallah dogurmazsinda az daha dursun senin minikte kız mı erkek mi ne bu acele😶
TheMother Esrtgb ben 1 cm açıklık var diye yattım 16 saat suni yedim en son bebeğin kalp atışları yavaşladı sezeryan oldum eğer iyiyseniz kendi doktorunuza gidin acele etmeyin ilk bebekte açıklık yavaş olur