Kubra-00 Esrtgb açılmaların devam ediyor olabilir, sancıdır. Hep iyi düşün, bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün, hastaneye doğuma odaklanma, ben bian önce bitsin diye aklıma başka şeyler getiriyordum..sana gülümsemesi yetecek☺️
Esrtgb Kubra-00 ya bende anlamaya çalışıyorum ki doktora geç kalmadan gideyim cunkı yatış dedi ben istemedim yatmayı çok gerildim
Kubra-00 Esrtgb bence doktoru dinleseydin keşke. Yinede diyorsan hemen giderim tamam. Ama derin uyuma bari. Suyun gelir flan hisset. Bazı anne adayları anlamıyor
Esrtgb Nuraslanklc aynen o yuzden yatmak istemedim hastaneye dedım kendimi kontrol edim kasılma sancı ne bilm normal olması gereken neydi kaç dk kasılma
Nuraslanklc Esrtgb değişir 5 dk da bir olmaya başlayınca hızlanıyor hastane yakınsa 5 dk da bir yakın değilse 10 dk da biri baz al 😬
La_Liberte Esrtgb doktorunuza danışın yatış yapmanız en doğrusu olacak bence. En azından sancınızı dindirmek için ilaç verirler. O da açılmayı durdurur. Bebek içeride ne kadar dursa o kadar iyi . Geçmiş olsun.
Nuraslanklc Esrtgb kasılma varsa sancidir ama doğum sancısı olduğu anlamına gelmez benim sancim bebeğin baskısına eşlik eden kasılma seklindeydi mesela kiminde bel ağrısı ve kasılma kiminde bel ve kasık ağrısıyla beraber kasılma şeklinde oluyor birde dinlenince geçmez doğum sancısı buda anlaşılır kılıyor 🥰
Esrtgb Nuraslanklc benim dedıgınz gibi sırt bel kasık sancısı ara ara vajınal batma ama Agrım gecmıyor sadece vajınama batan sancı ara ara oluyor
Arzuanne Nuraslanklc benim vajinamda batma ve böyle değişik bir şeyler oluyor ama sadece bebiş hareket edince 30 dan beri doğum pozisyonunda 1 aydır yani acaba kanala mı indi
Nuraslanklc Arzuanne bebek büyüdüğü için baskidandir kanala girince pek hissedilmiyor aslında bebek agirlastikca o bölgede ağrı sızı daha çok oluyor bende tuvaletimi tuttuğum zaman özellikle acayip bir ağrı giriyor bebek hareket ettikçe mesaneye kafa atiyo belki de 🤪
Nuraslanklc Esrtgb kiz bak şimdi uygulamada da var kasılma sayar aç onu karnın sertlestigi zaman sancı oluyor ya o zaman saymaya basla duzenlimi düzensiz mi bakarsın bide ciğer geliştirici falan yapildimi sana simdi
Arzuanne Nuraslanklc baskı hep var 30 larda da vardı bebiş doğum pozisyonunda zaten ama böyle farklı bir şey batma gibi sanki ince ince ağrı baskı gibi değil
Esrtgb Nuraslanklc kız yok hıc bısey hastaneden nası cktm bilmiyorum dedi kendi dr gidersin yatış dedi yatmadım 😂ev temizlemem lazım çantalar hazır degl ne yatması 😂
Skrn12 35+2 Benm bebek kanalda vajinamda ağrı hissediorm sadece sag sol dönerken ve kalkarken.2 hafta daha tutmamuz lazm diyor doktorum.
Nuraslanklc Esrtgb temizligi bırakta çantayı hallet 😂 erkenden evin ortasına doğurma da çocuğu ne olur ne olmaz sen hareketlerini kontrol et sürekli bebeğin birde kendini zorlamadan acele etmeye çalış ilk fırsatta yine acile git kontrol ettir riske atma