066 Derin-derya09 benımde nefesım çok daralıyor canım bebiş çıkınca kı oda 15 dakikada çıkartıyorlarmış zaten rahatlarsın bence bulantın falan kalmaz
Yesimdcls Lou kesin 066 almadıysanız bence gerek yok ben hala giymedim sezeryan yeriniz için beli sıkı bir şey giymeniz de bence daha iyi olur en azından ben öyle yapıyorum
066 Yesimdcls o zaman almayın alın dıyorlar dıda sevmiyorum sonrasındada gıymem herhalde gecelik rahat edemem çünkü
mommys1 066 ben 1 lohusa takımı 2 tane de pijama götürmüstüm sadece lohusa takımını giydim diğerlerine ihtiyacım olmadı ama sen yine de 2-3 takım koy belki kanaman çok olur
Tugbacds Yesimdcls lama falan yaptılar mı canım çok merak ediyorum. İlk doğumum olcak benim 34. Haftaya gircez ama normal doğumda da sezeryanda da lama yapıyolar mı çok merak ediyorum?
066 Busralktem hoşaf kaynattırıyorum anneme kuru ıncır üzüm kayısı karışık 1 sıse goturuceö hastaneye ekstra emzıren anneler ıcın ıcecek varmış onu aldım e bebekten onuna hastane çantama koydum bende sezeryan olacağım çünkü nolur nolmaz bırde onu düşünüp kendımı yıpratmak ıstemıyorum