Herkese merhaba son 1 olarak bi paylaşım yapmıştım çok heyecanlıydım ve çok korkuyordum ama şükür ki oğluma kavuştum 🙏 ben iğneden bile korkan biri olarak spinal sezeryan ile oğluma kavuştum ölçüleri ileride gözüküyordu o sebepten doktorum normal doğum yapamayacağımı söyledi ve spinal sezeryana karar verdik. 6 ocak günü sabah hastaneye gittik hazırlıklarımı yaptılar aşırı korkuyordum ama bi yönden de sakindim her zaman ne kadar sakin kalırsam ne kadar rahat olursam doğum sonrasında da ağrımın o kadar az olacağına inandım ve zaten doğuma kadar sürekli hareket halindeydim. Her hazırlığım yapıldıktan sonra ameliyathaneye alındım çalışanlar gerçekten beni aşırı rahatlattı çok samimi bir ortam vardı spinal yapılacağı zaman kendimi son derece rahat bıraktım ki zaten yapıldıktan 3 dk sonra hiç bir hissiniz kalmıyor çevremdekilerle konuştum ve 5 dk geçmeden bi baktım ki bebeğim doğmuş onu görünceki mutluluğumu hayatımdaki hiç bir ana değişmem. Sonrasında bebeğim silindi yanıma getirildi benim dikişlerim yapılırken bebeğim hazırlandı ve benden 5 dk önce onu götürdüler yalnızca biraz mide bulantım oldu onu da verdikleri ilaçla hallettik ve malum soğukluktan dolayı üşüdüm ve titremem oldu odaya geldikten sonra tekrar bebeğimi kucağıma aldım ten tene temas yaptık emzirme için göğüs ucu almamız gerekti onu aldıktan sonra bebeğim çok güzel tuttu ve emmeye başladı. Denildiği gibi sezeryan sonrası süt gelmeme gibi bir şey olmadı çok şükür bunu da hareketli bir hamilelik geçirmeme bağlıyorum. Uyuşukluğum geçtikten sonrada sondam cıkarıldı yürüdüm ve ilk çıktığım tuvalette gaz sorunumu da hallettim hiç sıkıntısız hastaneden çıktık bugün 7. Gündeyiz dikişlerimin acısı azaldı yavaş yavaş işlerimi kendim görmeye başladım ama bu konuda eşimin desteği yardımı paha biçilemez allah razı olsun ondan da ek olarak bugğn gittiğimiz doktor kontrolünde de 3510 doğan bebeğim taburcu edilirken 3380 di bugün 3550 olduğumu gördük dünyalar bizim oldu 😇 muhteşem bir his asla korkmayın ve unutmayın ki bu dünyada başımıza daha güzel bir şey gelemez 🥹🩵