nurcakir58 yeni hamileyim 16.haftam gogus uclarik yok yara kanama olmasini istemiyorum catlak kremi olarwk ne kullaniyosunuz faydasini gordunuzmu
Sinemarz nurcakir58 Badem yağı önerildi banada henüz başlamadım tanıdığım farklı çevrelerden bir çok annenin ortak önerisi
Ezgia nurcakir58 göğüs ucu için lansinoh krem kullanıyorum çok memnunum. Dudaklarım çatladığında da sürüyorum sabaha bişey kalmıyor.
Sinemarz nurcakir58 Benimde 3. Ayım bitmek üzere bende başlamadım bio oil de iyi diyolar baslayalm artık bizde işimizi şansa bırakmayalım:)
Pinaryucel 30+4 haftalığım henüz çatlağım yok fakat her gün hiç aksatmadan bacak, kalça, bel ve karnıma hindistan cevizi yağı sürüyorum ek olarak sadece karnıma lierac kremi uyguluyorum ikisinden çok memnunum.
Tugbamete Tatlı badem yağı bende tüylenme yaptı organik hindistan cevizi yağı kullandım son 1 aydır kantaron yağı kullanıyorum 37+3 deyim henüz hiç çatlağım yok ama doğumdan sonra nolur hiç bilemiyorum inşallah böyle devam eder 😊😊
Ozgess Mumsy natural göğüs ucu kremi çok iyi geldiğini duydum 7.aydan itibaren kullanılması öneriliyor öncesinde de kullanılır bence bende şuan 10 hf gebeyim papatya yağı ile masaj yapıyorum göğüslerime banyodada kahve telvesi ile vücuduma peeling yapıyorum duş sonrasıda Hindistan cevizi yağı ile tüm vücudumu nemlendiriyorum bide bol su tüketimi cilt için çok önemli gerçekten
Simayyy Göğüs ucu için ebe hemşire susam yağı, bulamazsanız tahinin üstüne çıkan yağ önerdi çok iyi geliyormuş
Wish nurcakir58 ben kakao yağını da denedim ama onu sürmek epey zor oldu benim için... Hindistan cevizi yağından ben çok memnun kaldım
Simayyy nurcakir58 Henüz Doğum yapmadım evdeki tahinin yağını ayırdım lazım olursa denicem şuan lansinoh kullanyrm, hemşire herşeyi denedik krem vs sadece susam yağı çözdü demişti gümüş kapak felanda denemişler
Ezgia nurcakir58 bebek emerken de kullanabiliyorsunuz doktrorum söylemişti. Kutusunda yazıyor zaten emzirmeden önce silmenize gerek yok diye. O yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Bebekkalpben Ben üst bacak ve kalçama bio oil kullanıyorum karnım ve göğüslerim için mustela çatlak kremi yağ için süper iyi diyemem ama mustela baya iyi geldi