Mihrimahirem Meryem43 normalde her gün bir fincan kahve içmezsem dayanamazdım, hatta tiksinebilme ihtimalim bile aklıma gelmezdi lâkin tiksindim içemiyorum zaten , çay da içen birisi de değildim, ama okuduğum yazılarda mümkün mertebe kafein almayın diyorlar.
Tubagrnc Meryem43 ben ilk aylarda içmedim çay dahil şimdi son aydayım canım isteyince çay ve kahve içiyorum haftada üç dört kere bi sıkıntı olmadı ama halan kola meyve suyu meyveli gazoz vs hiç içmiyorum
Canan54 Meryem43 günde bir bardak içebilirsin ben içiyorum doktor 1 bardak demişti ama arada 2 olabiliyo 😃😬
ast Kafein sadece kahvede yok. Çay, çikolata vs.. İnternette açın okuyun. Günde 200 mg kafein hamilelikte limit olarak belirlenmiş. 1 fincan türk kahvesi ise 40 mg kafein içerir. Filtre kahvenin zararlı olduğunu biliyorum. Espressolu kahveler içilebilir. Örneğin ben starbucks gibi yerlerde latte tercih ediyorum hem de süt içmiş oluyorum. Sorunlu bir gebelik yoksa bence sıkıntı yok. 3ü 1 arada ve nescafe gibi granül kahveler işlenmiş olduğu için tercih edilmemeli.